Profesionální dráhu modelky už Iveta Lutovská Vítová, Lucie Křížková, bývalá rosnička Radka Kocurová nebo manželka fotbalisty Radka Kováče Klára Kováčová (za svobodna Medková) dávno pověsily na hřebík. Jenže právě je si vybrala módní návrhářka Naďa Moravcová, která v Teplicích předvedla novou kolekci šatů. 

„Když jsem ve 14 letech začínala s modelingem, nikdy by mě nenapadlo, že na mole budu i za dalších 26 let. A pořád mě to baví, i když už je to spíš výjimečně. Modelka v důchodu,“ svěřila se po přehlídce Vítová s tím, že příští rok by s ní chtěla jít přehlídku i její dcera Anetka. 

Podobně výjimečně se cítila i její kolegyně a Miss ČR 2003 Lucie Křížková. „Po roce na mole. V hledišti moje maminka a Lolinka. Hezké to bylo. Třeba zase za rok. Modelka v důchodu,“ okomentovala úterní přehlídku moderátorka Sama doma. 

Na mole se vedle nich blýskla i Veronika Chmelířová, která z nich byla nejmladší. „Kolik je ten modelkovský důchod, že bych šla do ‚předčasného‘,“ tázala se Křížkové s úsměvem. Doplňovaly ji pak také kolegyně z dřívějších let Radka Kocurová či Kateřina Votavová, která se modelingem stále živí. 

Video
Video se připravuje ...

Iveta Vítová o rozvodu: Řešíme to rok a půl! Lehké to není! Kisa Císařová

Fotogalerie
111 fotografií