Vztah hudebníka, tanečníka a herce v jedné osobě, tedy Kevina Federlinea (45), a americké zpěvačky Britney Spearsové byl krátký... a bouřlivý. Z dvouletého manželství (příčemž na veselku došlo jen po pár měsících randění...) vzešly hned dvě děti, synové Jayden James a Sean Preston, kteří jsou od roku 2008 v Kevinově péči. Oba chlapci byli totiž zpěvačce odebráni po jejím zhroucení v roce 2008, po němž byla také na řadu let zbavena svéprávnosti.

Vztah matky a synů nijak zvlášť neproměnil ani poté, co byla zbavena dohledu svého otce Jamese „Jamieho“ Spearse (71). Synkové dokonce chyběli i na Britneyině veselce s Hesamem Asgharim (29), íránsko-americkým modelem a hercem, co se aktuálně s jejich maminkou rozvádí. Prý jim vadí, jak se interpretka hitů Lucky, … Baby One More Time či Toxic neustále prezentuje na sociálních sítích polonahá...

Jisté je však jedno – že Jayden i Sean, kteří studují na soukromé křesťanské střední škole (jíž dluží na školném jejich otec tisíce dolarů...), vyrostli v náramně pohledné mladé muže, co si pomalu, ale jistě budují své vlastní životy. Jayden byl dokonce přistižen na rande!

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears a její asistent Cade Hudson Instagram

Mladší syn bývalé popové princezny vzal svou přítelkyni na romantickou procházku k vodopádům ve své nové domovině na Havaji. Tam se totiž před několika měsíci se svým otcem, macechou, starším bratrem a několika dalšími nevlastními sourozenci přestěhoval. Jayden si vyrazil v doprovodu průvodců na túru, během níž si užíval přírodních krás ostrova, jako například vodopádů, celý v černém. Vypadal při tom opravdu velmi dobře – a urostle.

Není pochyb, že brzy z něj bude velmi žádaná partie. A dost možná je jí už teď. Akorát rodinná podoba s Britney či s Kevinem jako by v jeho rysech chyběla. Jediné, co Jaydena na první pohled spojuje se slavnou maminkou, jsou snad pouze špinavě blond vlasy, které však tento mladík nosí stříhané tak nakrátko, že vypadají téměř hnědé... Posuďte nicméně v naší galerii sami, třeba tam odraz genů jeho slavných rodičů najdete snáze.
Fotogalerie
88 fotografií