I když v seriálu nehrají, tak premiéru si ujít nenechali. „Taťka mi volal, jestli s ním nechci jít do kina, tak jsme se domluvili, že jo. Francouzskou předlohu Call my agent jsem neviděla, ale těším se na tu naši,“ řekla Blesku dcera Jiřího Dvořáka (56) Anna (22), která překvapila novou barvou vlasů. 

„Už dlouho jsem si chtěla tuhle barvu zkusit a konečně to vyšlo. Ale ono se to vymyje, takže to není na dlouho,“ dodala čerstvá zrzka. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná dcera Jiřího Dvořáka: Nová barva vlasů! Sekne jí?  Reinischová, Kristl

Ani Lucie Benešová (49) v novém komediálním seriálu nehraje. Dorazila s dcerou Larou (11), která svým outfitem připomínala bezcitnou teenegerku Wednesday z Addamsovy rodiny. Dlouhé černé copy, bílá košile s kravatou a kožená minisukně z ní dělaly dokonalou dvojnici. 

„Mamka je moje nejlepší kamarádka, které se se vším svěřuji. Jsem ráda, že si tak rozumíme,“ pochlubil se Blesku nejmladší potomek hereckého páru Benešové a Matonohy (52).

I když v novém počinu Primy Sabina Remundová hraje se svojí maminkou Ivou Janžurovou, a dokonce v rolích mají svá pravá jména, tak do kina Lucerna přišla v doprovodu dcery Adiny a syna Vincenta. „Maminka nepřijde, ani nehraje, má něco svého. Garde mi dělají děti, doufám, že se budou bavit,“ prozradila herečka.

Jako sestry tradičně vypadaly Jana Bernášková (42) s dcerou Justýnou (17). Obě v černém, ale rafinovaném oblečení a s navlněnými blond hřívami.

Herci Stanislav Majer (45) nebo Kryštof Hádek (41) přišli sami, stejně jako Daniel Krejčík (29), který je čerstvě po rozchodu s Matějem Stropnickým (40). 

Fotogalerie
82 fotografií