Vítězstvím to pro Dvořáka a Návorkovou před dvěma lety rozhodně neskončilo. „Psali jsme si. Jirka totiž samozřejmě, i když to má za sebou, se mnou soutěž vždycky strašně prožívá,“ prozradila sympatická blondýnka, která má jejich společné vítězné foto stále na pozadí svého facebooku.

„Psal mi, že měl velkou radost, že budeme tančit s Markem spolu. A pak jsme se domlouvali, že by se za námi přijel podívat, často má totiž taky cestu do České televize,“ netajila se Lenka, která v poslední řadě tančila se zpěvákem Miraiem Navrátilem (31).

Tak úzký vztah jako s Dvořákem s ním ale tanečnice zjevně nemá, taky skončili až pátí, byť hlavně vinou pozitivních testů na covid...

Chladná tanečnice

„StarDance má podle mě sílu vytvořit takovýhle silný pouto a myslím, že Jirka a Lenka jsou toho zářným příkladem,“ je přesvědčený Adamczyk.

„I když mezi námi s Lenkou zatím vůbec nic! Pořád na to čekám, ale Lenka zůstává chladná...“ vtipkoval Marek. „I když se známe, nikdy jsme se s Jirkou pracovně nepotkali,“ řekl Adamczyk o Dvořákovi a s nadsázkou dodal, že si spolu přes Lenku na tréninku leccos vyříkávali.

A jakou radu od Dvořáka dostali? „Moc toho neříkal, což nevím, jestli je dobré, nebo špatné znamení. Viděli jsme se po delší době a rozhodně to od něj byla super podpora. On byl výborný tanečník, má to všechno ještě pořád v paži,“ uvažovala nahlas Návorková.

„Mám naopak pocit, že toho říkal docela dost. Konkrétně neprozradím co, ale byly to nějaké technikálie. Poradil mi,“ oponoval jí protagonista populárního seriálu Kukačky.

Jediná VIP účastnice StarDance, která se narodila po roce 2000, je herečka Darija Pavlovičová (21).

Změny v porotě

Dvanáctý ročník StarDance odstartuje v České televizi 14. října, o titul se utká deset párů. Sobotními večery sice opět bude provázet Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47) a MoonDance Orchestra, ale porotci budou jenom tři: Richard Genzer (56), Tatiana Drexler (60) a »kat« Zdeněk Chlopčík (66).

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák jako součást Vivaldiana: Dabuje ho Pierce Brosnan! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Fotogalerie
114 fotografií