Známé české hvězdy si nenechaly ujít premiéru dlouho očekávaného hororu Krvavý Johann od režiséra Jakuba Krampocha. V hlavních rolích se diváci mohou těšit na Marka Holého, Jana Dolanského, jeho manželku Lenku Vlasákovou nebo také Janu Bernáškovou

Právě ta vzbudila rozruch a pochopitelně sklidila obdiv, zejména u mužů, díky své ultra krátké minisukni. Pochlubila se tak dlouhými štíhlými a výstavními nožkami v červených lodičkách. Její herecký výkon na stříbrném plátně pak sledoval i její manžel Rudolf Merkner a dcera Justýna. 

Jako dvě hrdličky spolu na premiéře vrkali manželé Lenka Vlasáková a Jan Dolanský. Na to, že to spolu táhnou už dvaadvacet let, se k sobě tulili a drželi se za ruce jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci. 

Nádech erotiky vnesly na premiéru také dvě pornoherečky Brittany Bardot a Antonia Sanz. Zatímco klidnější brunetka Antonia zaujala hlubokým dekoltem, její divočejší kolegyně Brittany se krapet rozdováděla a laškovala nejen s muži, ale i s ženami. 

Na premiéru dorazil i herec Roman Zach. Ten se doslova dobelhal o berlích s ortézou na noze. Zachovi se stalo osudným náledí a nyní se potýká se zraněným kotníkem. 

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: Co dělala na premiéře série, ve které nehraje! Matyáš Janíček

Fotogalerie
46 fotografií