Lucie Polišenská se rozloučí se svou rolí Elišky a v zahradě se objeví nová postava v podání Jany Bernáškové (42).

Veronika Freimanová (68) alias ředitelka Marie Roklová se chce víc věnovat vnoučatům a rodině. Méně natáčecích dnů v tomto roce čeká také Evu Burešovou (30) alias Viky, aby se mohla více věnovat zpěvu, jak slíbila v novoročním předsevzetí. 

Viky tak skvělou nabídku od zahraniční firmy. Jako návrhářka se už tak proslavila, že ji lákají, aby odešla do Milána, kolébky módy. Balí kufry, ale přitom stále váhá. Je důležitější kariéra, nebo rodina?

A Jitka Sedláčková(62), které ještě v civilu nikdy nezvonily svatební zvony, si užije po seriálu Polda další televizní veselku! Její Helena si vezme Olina v podání Pavla Marka.

Intriky, kam se podíváš

Tohle vypadá špatně. Kamil, kterého hraje Jan Kopečný (34), chce dál škodit. Koupí dům, v němž mají bráchové v podání Štěpána Benoniho (39) a Gorana Maiella (24) svůj zavedený bar a dá jim bez milosti výpověď. Kam se kluci vrtnou? Štěpán má navíc na cestě potomka.

Jejich láska škodí rodině. Alice v podání Sabiny Laurinové (50) pořád dává peníze Mártymu alias Martinu Preissovi (51). Stále mu skáče na lep, ještě pořád ho neprohlédla. Alice dokonce přijme snubní prsten, o který ale vzápětí přijde, když se stane obětí drsného přepadení. Naštěstí Sid (Michaela Pecháčková,19) Mártymu vůbec nevěří, stále jí v hlavě bliká červená kontrolka. Ví, že má pravdu a musí mámu zachránit.

Video
Video se připravuje ...

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát? Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií