Novou přezdívku prozradila se smíchem v pořadu Face 2 Face. „Mám to hrozně ráda a naplňuje mě to, nejsem člověk, kterej je zvyklej na velký město,“ vysvětlila Lucie své rozhodnutí koupit usedlost. Dala přednost životu na venkově i přesto, že je to pro ni z hlediska práce velká komplikace. Televizní ateliéry jsou v Praze, takže bude muset dojíždět.

Během rozhovoru Aha! na hereččině ruce zaujal prsten, který vypadal jako snubní. Podařilo se nám vypátrat, že spolumajitelem statku je hereččin manžel Roman Polišenský, a sídlo je tak tedy společným majetkem manželů.

Mlžení o muži

Ačkoli Polišenská nejprve nechtěla o svém muži mluvit, nakonec přiznala, že skutečně existuje někdo, kdo v jejím životě tvoří druhou polovinu. Nic víc ale říci nechtěla. Je sice pravda, že své soukromí si Lucie hodně střeží, avšak otázkám „na tělo“ se stejně nevyhnula. A tak alespoň prozradila, jaký by muž jejího srdce měl být. „Musí s ním být sranda a já dokážu i ocenit, když mě někdo dokáže dobře urazit, jako vtipně, pak se teda na chvilku naštvu, ale umím to ocenit. Nemám vyhraněnej typ, ale ten člověk mě musí zajímat, bavit,“ mlžila.

Bude mimčo?

Zda jednou na veřejnosti odtajní svého muže, není jisté. Že by chtěla děti, to už ale prozradila. „Určitě chci mít rodinu. Divadlo miluju, ale člověk se mu nemůže kompletně oddat a žít jenom pro něj. Má mít rodinu za sebou, prarodiče a rodiče, ale i tu před sebou. A nechci to dlouho odkládat,“ řekla v jednom rozhovoru před pár měsíci. Že by se v tomto smyslu začalo něco rýsovat?

Elegantní kila

Lucie Polišenská je zejména divačkám sympatická tím, že se za svoji baculatou postavu nestydí, naopak svá kila nosí s elegancí. Jak sama přiznává, v minulosti s tím měla několikrát problémy, například v době, kdy se chystala studovat herectví na DAMU. „To víte, že mi spousta lidí říkala, abych tam nechodila, protože jsem tlustá a že takové holky tam nechtějí. Mně to bylo jedno, milovala jsem divadlo a chtěla jsem to zkusit. Navíc když jsem věděla, jaké skvělé herečky byly Stella Zázvorková, Helena Růžičková, přišlo mi to v pohodě,“ svěřila se pro Aha!.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Polišenská: Všichni nemůžeme být hubení! Jsem ráda taková, jaká jsem! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií