Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

České celebrity reagují na výsledky voleb 2021: Slzy dojetí, panáčky alkoholu, euforie a národní hrdost!

/
  • Jak české celebrity reagují na výsledky voleb?
    10. října 2021 ● 14:33

    Letošní volby skutečně vzburcovaly celou republiku. Všichni s napětím sledovali výsledky a s každou desetinkou procent, která buď šla, anebo nešla k jejich vybraným kandidátům, pociťovali velké emoce. Mnohé celebrity apelovaly na své příznivce, aby šli k volebním urnám, a sami jim pak byli příkladem – a s celkem 65% účastí jde o skutečně hezký výsledek. Jak naše hvězdy šoubyznysu reagují na to, že se s 27,79% podařilo zvítězit koalici KDU-ČSL a TOP 09 SPOLU? Leckde bouchalo šampaňské a jinde tekly slzy!

  • 1.

    Tomáš (35) Klus, zpěvák, a jeho manželka Tamara (33)

    Zpěvák Tomáš Klus a jeho manželka Tamara sdíleli na sociální síť video, v němž řvou nadšením přímo do kamery. „Děkujeme, že jste šli volit! Gratulujeme demokracii!“ napsal na instagram interpret hitů My, A pak či Nina. Zároveň vyzval SPOLU, STAN i Piráty: „Prosím, dostůjte svým slovům. Naše důvěra, vaše zodpovědnost.“

  • 2.

    Marta Jandová (47), zpěvačka

    Své nadšení dala všem na odiv i zpěvačka Marta Jandová, dcera slavného rockera Petra Jandy (79), lídra kapely Olympic. „Huráááááááá... Češi! Já vás MILUJU!“ jásala sympatická brunetka společně se svým manželem Miroslavem Vernerem. Rozesmáté selfíčko doplnila hashtagem „brečím štěstím“.

  • 3.

    Leona Machálková (54), zpěvačka

    Interpretka hitů Galaxie přání, Zatmění či  Svět je plnej bláznů, dorazila k hlasovací urně společně se synem Arturem (18), jehož otcem je bohužel zesnulý Bořek Šípek (†66), slavný designér. „Hurááá! Děkuji všem, kteří šli k volbám,“ napsala na internety Leona Machálková, a svou fotku, na níž jí to velice suší, doplnila hashtagy „změna“, „naděje“, „nový začátek“ a „fair play“, z nichž je jasně vidět, jak optimisticky hledí do budoucnosti našeho státu.

  • 4.

    Martin Dejdar (56), herec

    Optimismem sršel i herec Martin Dejdar, jenž se pyšní oceněním Český lev za svůj výkon ve snímku Učitel tance. „To je krásné ráno!!!! A včerejší večer byl ještě nádhernější. Dlouho jsem neměl takovou radost z nás, Čechů!! Pozdě, ale přece. Budoucnost bez bolševiků. Máme se rádi. Díky všem!“ 

  • 5.

    Iva Kubelková (44), modelka a moderátorka

    Modelka, první ViceMiss roku 1996 a zároveň moderátorka pořadu Showtime byla, co se reakce týče, poněkud tajemnější. „A je po bouři. A jako vždy, po každých svobodných volbách, budu jejich výsledky respektovat. Díky, že jste šli volit,“ napsala Iva Kubelková na instagram - a mnohé své followery tím upřímně zmátla. Z jejího vyjádření totiž nebylo jasné, zda je s tímto výsledkem spokojená, či naopak...

  • 6.

    Anežka Rusevová (35), herečka

    Oproti Kubelkové byla herečka Anežka Rusevová, známá ze seriálů Ulice, Vzteklina či Ohnivý kuře, daleko emotivnější. Sdílela své uplakané selfie, které doplnila pouze několika hashtagy - například „dojatá“ a „děkuji“.

  • 7.

    Mahulena Bočanová (54), herečka

    Upřímnou radost měla i herečka Mahulena Bočanová. „Tomu říkám přenádherná sobota!!!! Slušnost zvítězila! To je sen! Nádhera! Radost! Zase se můžeme radovat, že jsme ČEŠI!!! Já jsem tak šťastná!!!!!“ jásala.

  • 8.

    Tereza Černochová (38), zpěvačka

    Zpěvačka Tereza Černochová dcera zesnulého zpěváka Karla Černocha (†64), poukázala na skutečnost, kterou si mnozí voliči možná ani neuvědomují - tím, že jejich hlas mohl rozhodnout o budoucnosti našich dětí. Ona sama je maminkou malé Laury (7), kterou má na displayi mobilu. „Tohle je jedna z nejlepších zpráv!!!!!!!! I pro tu mou milovanou osůbku za… Komouši v koši a velehad přiškrcen… Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!!!!“

  • 9.

    Martin Stránský (51), herec

    Herec a dabér Martin Stránský výsledek voleb jaksepatří zapil. „Jo, ale se mi teda ulevilo!!!“ napsal ke snímku, na němž panáčkem s blíže nespecifikovatelnou tekutinou (my ji tipujeme na slivovičku?) kyne ku televizi, kde jsou již vidět lídři vítězné strany.

  • 10.

    Simona Krainová (48), modelka

    Podobný záběr jako Stránský sdílela i modelka Simona Krainová. „Zázraky se dějí! YES! Už je to tady, konečně!“ radovala se z toho, že se vítězem sněmovních voleb stalo hnutí SPOLU.

  • 11.

    Lucie Polišenská (35), herečka

    Hvězda seriálu Slunečná taky patřila k těm, co vítězství SPOLU musela zalít něčím ostřejším. „Dávám si panáka,“ hlásila na sociální síti představitelka Julči, tedy Lucie Polišenská.

    .

  • 12.

    Tereza Těžká (25), herečka

    Mladince vypadající Tereza Těžká, která před časem šokovala širokou veřejnost tím, že se veřejně hlásí k polyamorii, také oslavila podle ní ideální výsledek voleb - společně se svým manželem. Kromě něj má herečka, která byla za roli dvanáctileté dívenky v dokumentu V síti o sexuálních predátorech na internetu nominovaná na Českého lva, ještě další dva partnery.

  • 13.

    Roman Vojtek (49), herec, a jeho manželka Petra (34)

    „Bože, děkuju za dnešní den,“ napsal na sociální síť známý herec Roman Vojtek. „Bylo tak krásně a my jsme jeli na výlet do Botanické zahrady. Když jsme odjížděli domů, začaly se sčítat hlasy… Byl jsem zaskočený, ale věřil jsem. Teď už sedím doma a vše je rozhodnuto. Vím, že výsledek neznamená, že ode dneška bude vše zalité sluncem a každý dostaneme růžového jednorožce, ale jedno je jasné. Lidi chtějí změnu, komanči snad pomalu zmizí v propadlišti dějin a konečně budeme mít premiéra, za kterého se nemusím stydět. Děkuji, Češi, že jste přišli k volbám, ať už jste volili jakkoliv.“

  • 14.

    Tereza Brodská (53), herečka

    Herečka Tereza Brodská, která před volbami vtipně apelovala na své followery, aby neseděli doma se založenýma rukama a šli volit, pokud chtějí něco skutečně změnit, byla s výsledkem voleb také spokojená. Sdílela fotku, na níž ukazuje slavné vítězné „véčko“.

  • 15.

    Milan Šteindler (64), herec

    Stejné gesto použil i herec Milan Šteindler. Na instagram sdílel své tričko s nápisem „už nikdy fronty na banány“, které po skončení hlasování doplnil popiskem „už nebudou“.

  • 16.

    Matěj Ruppert (43), zpěvák

    Zpěvák a příležitostný herec Matěj Ruppert sdílel video, na němž bylo vidět upřímné veselí jak jeho, tak i kolegů z kapely Monkey Business. „Děkuju moc všem kteří šli k volbám jsem nadšenej a přesvědčenej že jsme udělali skvělej krok k lepší společenský náladě a tím pádem k budoucnosti. Koalici SPOLU velká gratulace! Ale důležitý je, abychom se opravdu spojili. Jsem přesvědčen, že strany obou koalic jsou toho schopné!“ zadoufal.

  • 17.

    Kristýna Frejová (49), herečka

    Představitelka rázné lékařky „Vlčice“ ze seriálu Modrý kód a Sestřičky Kristýna Frejová sledovala vyhlášení výsledků voleb v hospodě společně s přáteli, kteří fandili svým preferovaným politickým stranám hlučněji než na fotbale. Dcera slavného hereckého dua Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (79) podle svých vlastních slov cítila během té doby skutečnou euforii.

  • 18.

    Lukáš Hejlík (41), herec

    Lukáš Hejlík, herec známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, autor projektu scénického čtení Listování i úspěšné Gastromapy, se v neděli ráno na internetu svěřil, že „i když ráno mrzlo, večer nás hřál u srdce. Nicméně díky všem, kdo hlavně volit byli, ať už jsou dnes večer rádi nebo ne, prostě volili“.

  • 19.

    Galerie

    Na další snímky voleb 2021 se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: Obří radost ve štábu Spolu: Fiala, Pekarová a Adamová se radovali z volebního triumfu

    Video
    Video se připravuje ...

    Obří radost ve štábu Spolu: Fiala, Pekarová a Adamová se radovali z volebního triumfu Lukáš Červený

    Fotogalerie
    87 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

marmat:
Karma to všechno zhodnotí přesně na míru- a zcela zdarma !

(11. 10. 2021 22:55)

marmat: Baldedash: Tohle se ale asi osudově muselo stát....
Aby udavači a tlučhubové museli začít taky NĚCO dělat !
Intrikovat a trollit za 140 tisíc ????

(11. 10. 2021 22:54)

marmat: laskava: Jim jediné-zrušení EET !

(11. 10. 2021 22:51)

marmat: 88vox88:Nejste vůbec daleko od pravdy....Fiala slíbil zrušení EET !
A to je pro ně "za všechny prachy" a sympatie s čímkoliv podiv­ným/os­tatním­....
Proto vyhrál....nic víc nehledejte-jen Mega tunely ODS !

(11. 10. 2021 22:50)

marmat: Co je na tom ke slavení ,pokud se 5 stran ani netají, že jedou 4 roky proti jedné (jednomu) ! A ten si s nima - každým zvlášť totálně " vytřel" ?

(11. 10. 2021 22:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy