Otec zpěvačky Britney Spearsové James Spears přezdívaný Jamie se aktuálně dává dohromady po velmi náročném lékařském zákroku. Podle informací zahraničních médií ho postihla vážná bakteriální infekce, která napadla především jeho nohy. A to tak silně, až bylo potřeba přikročit k amputaci jedné z nich. 

Podle časopisu People došlo k amputaci již zhruba před měsícem a nyní se senior dává dohromady. Ani vážné zdravotní problémy nicméně zřejmě nevylepšily pošramocený vztah mezi Jamiem a jeho slavnou dcerou. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears a její asistent Cade Hudson Instagram

Místo smutku tanec v kalhotkách

Zpěvačka Britney Spearsová, která na adresu otce obvykle nešetří ani těmi nejsilnějšími výroky, má zcela jiné starosti. Na sociální sítě nahrává jedno sexy video za druhým.

Zatímco na jednom například leží na posteli jen v růžovém prádle Victoria's Secret a svůdně se hladí po celém těle, na dalších předvádí velmi odvážné růžové minišaty nebo se vlní v bikinách kolem svého dlouholetého asistenta Cadea Hudsona – a z legrace předstírá kopulační pohyby. Zdá se, že nemoc otce ji vůbec netrápí. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears a její asistent Cade Hudson Instagram

Pořád se soudí

Narušený vztah mezi otcem a dcerou ostatně není žádná novinka. Britney už mnohokrát veřejně popsala, že to byl právě on, kvůli komu přišla o své dva syny (17 a 18). Také ji měl finančně zneužívat a diktátorsky kontrolovat všechny aspekty jejího života od stravy přes soukromou komunikaci až po používání toalety. 

Ještě dva roky po soudním zrušení Britneyiny nesvéprávnosti se dvojice navíc stále soudí. Jamiemu se nelíbí, co o něm dcera veřejně říká, a požaduje po ní další peníze. Právníci Britney jsou ale odhodlaní zařídit, aby už z její kapsy nedostal ani korunu. 

 

Video
Video se připravuje ...

Britney předvedla své nové prádlo. Instagram

Fotogalerie
58 fotografií