Herec známý z Účastníků zájezdu či seriálu Vyprávěj Jaromír Nosek má za sebou jeden rozvod a několik let po něm zakotvil v náruči zaměstnankyně pražského letiště Zuzany Hasalíkové. S tou tvořil pár již delší dobu, redakci Blesku letos v únoru dokonce ukázali své hnízdečko lásky, plánovali rodinu.

Když se konečně mohli těšit na příchod prvního potomka, přišel rozchod. „Rozešli se v létě,“ uvedl zdroj serveru Expres.cz. Podle něj by Noskova těhotná partnerka měla rodit přímo na Štědrý den. „Ano, nejsou spolu,“ potvrdil Blesku zdroj z hercova blízkého okolí.

Samotný herec ale odpovídá vyhýbavě. „Asi vím, na co se mě chcete zeptat, ale nechci se k tomu vyjadřovat, je mi to nepříjemné. Prosím, nezlobte se,“ řekl Expresu Nosek. Rozchod s těhotnou Zuzanou přitom nepotvrdil ani nevyvrátil.

Hasalíková o celé záležitosti mlčí, jen tu a tam umístí na sociální síť záhadný příspěvek. „Neříct nic, občas znamená říct všechno. Než-li lhát, je mnohdy lepší opravdu mlčet. Prázdniny, palmy, bazén, 2v1, čas,“ napsala v létě ke svému příspěvku z dovolené.

Video
Video se připravuje ...

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají! TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií