Na křtu knihy s názvem Žít – Karel Svoboda se převážně vzpomínalo na slavného skladatele, který v roce 2007 spáchal sebevraždu. Po sobě zanechal dva syny, staršího Petra z prvního manželství s Hanou Svobodovou a osmnáctiletého Jakuba, jehož matkou je Vendula Pizingerová(51).

Mladý Svoboda, který knihu o tátovi napsal, na křest vyvedl své děti – syna Ferdinanda Sonnyho (14) a dceru Elizabeth Gretu (9). Autorské dílo mu pokřtila zpěvačka Marcela Holanová(72), která se ve společnosti objevuje jen zřídka. Na křtu ale vystoupila i přes vleklé bolesti zad a kyčle, na které si neustále stěžuje.

Se zdravotními obtížemi se potýkal i zpěvák Milan Drobný(78). „Dlouhodobě mě trápí průdušky,“ přiznal pro Blesk.cz. Ten dorazil na křest se svou manželkou. Petra Svobodu na poslední chvíli zachránil saxofonista Felix Slováček(80). „Půl hodiny před začátkem zavolala Helena Vondráčková(76), že z vážných důvodů se nemůže zúčastnit,“ prozradil nám Svoboda s tím, že ji právě nahradil Felix. Ten přítomným hostům zahrál Kdepak ty ptáčku hnízdo máš a s kolegy také zavzpomínal na zesnulého skladatele.

Dorazil také Zdeněk Troška(70), který jen postával u dveří a po křtu hned utíkal na premiéru Perinbaby 2. Na křest přišel také Oskar Hes (24) s matkou, Magdalena Dietlová(79), zpěvačka Lída Nopová(76) a producent Oldřich Lichtenberg (60). Naopak se na akci neukázal pozvaný Václav Neckář (80) či Marcela Březinová (63).

Video
Video se připravuje ...

Syn Karla Svobody (†68) Petr: O katastrofickém manželství táty s Vendulou i předchozím štěstí! Blesk TV

Fotogalerie
27 fotografií