Vendula s Pepou už poněkolikáté nasedli do terénního auta a vyrazili na pořádný road trip. Tentokrát je zlákalo Rumunsko a v plánu mají postupně dojet až k moři. Zatím ale křižují vnitrozemí. 

Během své cesty spí pod širákem, koupou se v jezerech a jídlo si vaří v kotlíku nad ohněm jako správní „zálesáci“. A malý Pepíček jim v tom zdatně sekunduje! S čelovkou na hlavě v porostu zkušeně hledá dřevo na oheň a s batůžkem, ve kterém si nese i vlastní spacák, (pod dohledem táty) určuje, kudy se vydají po přírodních stezkách. 

Setkání s medvědem

Vedle romantiky a nádherných západů slunce nad krajinou si ale rodinná trojice užila i trochu toho adrenalinu... Po cestě totiž potkali medvěda! „Tak jsme se dočkali. Ale že se medvěd bude u silnice pod Hradem Dráculy drbat za uchem a v lese ho nepotkáte...“ komentovala Vendula na sociálních sítích, kde pravidelně sdílí střípky z cest. 

Naštěstí k setkání došlo jen z auta, i když byl chlupáč proklatě blízko. Dobrodružná Vendula už už chtěla otevřít okénko, aby si na památku pořídila lepší video. Manžel Pepa jí to ale z bezpečnostních důvodů zatrhnul. „Sice medvěd vypadal, že spíš žebrá pivo nebo něco k jídlu, ale člověk nikdy neví,“ uznala. 

Starší syn chybí

Pepíčkův starší brácha Kuba (18), jehož má Vendula se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68), na rodinném výletu chybí. Ačkoli se po něm prý malému stýská a byl by nejradši, kdyby měl bráchu s sebou, dnes už skoro dospělý Jakub si mezitím užívá s kamarády v Řecku. Jak přiznává sama Vendula, v osmnácti už má zkrátka jiné preference.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová je vždycky šik! Kolik utrácí za módu? Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií