Se Zuzanou, jež pracuje na letišti u kontroly osob a příručních zavazadel, se herec seznámil po představení v divadle, kdy na něj s kamarádkou čekala na podpis a fotku.

Košile s výstřihem

„Asi jsem byl trochu vykalenej, když jsme se poznali. Zaujala mě, měla takovou dřevorubeckou košili s výstřihem. Tam jsem pochopil, že dřevorubecká košile může udělat zázraky,“ vzpomínal na jejich seznámení během natáčení dnešních 7 pádů Honzy Dědka. „Pak jsem zjistil, že je to blbost, ale už z toho nešlo ven...“ konstatoval Nosek.

Dal jí 3 týdny

„Moc to nerozváděj, myško!“ chtěla Zuzana utnout další bizarní historky. Bohužel, její partner se teprve rozehříval... „Dal jsem tomu čas, asi tři týdny, ať si užije, jak vypadá. A pak jsem jí v opilosti štípačkami uštípal umělý nehty!“ bavil Nosek publikum.

Prsa nechali...

Tím to ale nekončilo. „O dovolené jsem ji vzal na jachtičku, odkud se nedá utéct. A tam jsem jí strhnul napletené vlasy. Prsa jsme nechali,“ pokračoval ve vyprávění Jaromír. „Prsa mi dovolil si nechat, ta mu nevadila. Divný, co,“ kontrovala přítelkyně. Rozjetý herec vše korunoval větou: „Diamantovým pilníkem jsem jí ještě trošku srovnal zuby. Ale není to žádný násilí. Ona dělala, že jí to nevadí...“ Vše se prý do sestřihu nedostalo, ale to nejdůležitější můžete vidět dnes od 21.35 hod. na Primě.

Rozchod na obzoru?

Zuzana si zase rýpla do Jaromíra kvůli svatbě. Jsou spolu už 4,5 roku, ona už má veselku naplánovanou, ale herec se stále nevyslovil. „Kdy tě zase pozvu? Že už bude snubní prstýnek?“ přisadil si moderátor. „No to nevím, jak to dopadne! My si o tom dneska asi ještě budeme dlouho povídat...“ odvětil Nosek. Když byl u Dědka minule, byla tam s ním i dnes již exmanželka. „Už bych omezil ty návštěvy tady. Vždycky, když tu jsem, mám pokaždý jinou holku,“ uzavřel herec se smíchem.

Video: Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají!

Video
Video se připravuje ...

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají! TV Nova

Fotogalerie
47 fotografií