Snímky, na nichž je Britney Spearsová bez svršků, vlastně už skoro nikoho nepřekvapí. Navíc má ve zvyku je často recyklovat - aktuálně se například chlubí na svém instagramu hanbatou fotkou z pláže, kterou sdílela už v říjnu. Kromě toho však nahrála na svůj oficiální profil i jedno video, jímž se jí podařilo šokovat své fanoušky. Je totiž... no, řekněme, že všelijaké.

Jakoby nestačil její „šavlový“ tanec s noži, při němž se, jak se později ukázalo, pořezala. Nyní sdílela záběry ze svého lože, na nichž je docela nahá. Natáčí se samozřejmě tak, aby nebylo vidět nic navíc, prsa si cudně zakrývá rukou, u toho pohybuje kamerou tam a zpět, přibližuje a oddaluje obličej a zabírá oblast hrudníku... a dělá u toho notně bizarní obličeje. Hlasem o fistuli vyšším pak všem popřeje dobré ráno.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears a její podivné video z postele Instagram

Možná nikoho nepřekvapí, že její fanoušci opět bijí na poplach a obávají se o její duševní zdraví - s tím, že soudy, které jí zase dopřály „svobodu“ a zrušily opatrovnictví, které měl v područí její otec James (71), se možná přece jenom unáhlily. Britney však, zřejmě v obavě o kritické komentáře, raději možnost fanouškům se k videím vyjadřovat nedává.

„Vím, že spousta lidí nechápe, proč se tak ráda fotím nahá nebo v nových šatech,“ uvedla nedávno ve své autobiografii. „Ale myslím, že kdyby je jiní lidé vyfotografovali tisíckrát, popoháněli a nutili pózovat, aby je pak schválili zase jiní lidé, pochopili by, proč mám tuhle velkou radost z pózování tak, jak se cítím sexy, a fotím si vlastní snímky, jak chci,“ zdůraznila ve svém poněkud zmateném vysvětlení.

Fotogalerie
66 fotografií