Britney toho ve své nové knize prozradila opravdu hodně, a to nejen o sobě, ale i o ostatních. Nešetřila například vlastního dědečka! Ten měl totiž podle ní pohlavně zneužívat jednu ze svých dcer. Všechno začalo, když bylo holčičce 11, a táhlo se to neuvěřitelných pět let. Pak dívka z rodiny utekla a už se nevrátila. 

„Muži z tátovy strany rodiny obvykle pro ženy neznamenají vůbec nic dobrého,“ napsala ve své knize Britney Spearsová„Jedna z nevlastních sester mého otce řekla, že ji June sexuálně zneužíval. Začalo to, když jí bylo 11, a pokračovalo to, dokud v 16 neutekla,“ prozradila.

Není to přitom poprvé, kdy se taková informace dostala na veřejnost. Leigh Ann Spearsová Wratherová (56) o všem promluvila už v roce 2022 – v rozhovoru pro časopis New York Magazine uvedla, že ji její otec nutil k sexu a fyzicky ji týral. „Doufám, že se smaží v pekle,“ dodala na jeho adresu. 

Pohnutá rodinná historie

June Spears starší zplodil za svůj dlouhý život deset dětí se třemi manželkami. Živil se jako policista u sboru města Baton Rouge v Louisianě. „Co vím, tak o něm v prvních padesáti letech jeho života nikdo neřekl jediné dobré slovo,“ prozradila Britney o dědečkovi. Jeho pověsti tyrana a despoty nepomáhal ani fakt, že rovnou dvě ze svých tří manželek nechal zavřít do nechvalně proslulé psychiatrické léčebny v Mandeville. 

Britneyina babička z otcovy strany Jean Spearsová zase poté, co jí zemřel jen třídenní chlapeček, musela užívat lithium (stejný lék v dobách opatrovnictví musela brát i Britney). Nakonec se o osm let později zastřelila nad hrobem svého miminka. 

Věk ho obměkčil

Naštěstí pro Britney ale zpěvačka nikdy na vlastní kůži nepoznala jeho tyranskou povahu. „Toho zlého muže, který týral mého otce a jeho sourozence, jsem nezažila. Postupem času změknul. Já ho zažila jako trpělivého a milého dědečka,“ píše zpěvačka ve svých pamětech. June Spears starší zemřel v roce 2012 v požehnaném věku 82 let. 

Video
Video se připravuje ...

Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

Fotogalerie
151 fotografií