V připravovaných knižních vzpomínkách s názvem The Woman In Me (Ta žena ve mně, pozn. red.) seBritney Spearsová odhodlala k naprosté upřímnosti. A nit nenechala suchou ani na svém bývalém partnerovi Justinu Timberlakovi, se kterým popová hvězda chodila mezi lety 1999 až 2002.

Neplánované těhotenství

Justin Timberlake se měl koncem roku 2000 zachovat velice neempaticky ve chvíli, když teprve devatenáctiletá dvojice zjistila, že čeká potomka. Hvězda známých hitů Overprotected nebo Toxic přiznala, že narozdíl od jejího tehdejšího partnera pro ní zjištění, že je v očekávání, nebylo ničím nepříjemným. „Bylo to překvapení, ale pro mě to nebyla žádná tragédie. Tolik jsem Justina milovala. Vždycky jsem čekala, že spolu jednoho dne budeme mít rodinu,“ měla se podle magazínu People svěřit Britney Spearsová v chystané knize, která má vyjít už 24. října.

Timberlake ji přiměl k potratu

„Bylo by to mnohem dříve, než jsem předpokládala. Ale Justin rozhodně neměl z těhotenství radost. Řekl, že jsme v životě nebyli připraveni mít dítě, že jsme příliš mladí. Jsem si jistá, že mě za to lidé budou nenávidět, ale souhlasila jsem, že to dítě mít nebudu. Nevím, jestli to bylo správné rozhodnutí,“ pochybuje dnes Spearsová.

Video
Video se připravuje ...

Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

Psychické následky

„Kdyby to bylo ponecháno na mně samotné, nikdy bych to neudělala. A přesto si byl Justin tak jistý, že nechce být otcem,“ zpytuje svědomí skandální zpěvačka s tím, že radikálního zákroku dodnes lituje. Podle slov kontroverzní ikony popu mělo jít o jednu z nejbolestnějších událostí v jejím životě. Už v minulosti přitom Britney Spearsová několikrát vystoupila proti svému bývalému Justinu Timberlakovi, na kterého zjevně nevzpomíná v dobrém.

Fotogalerie
107 fotografií