Britney ve své nové knize The Woman In Me (Ta žena ve mně, pozn. red.), která vyjde už 24. října, poprvé otevřeně přiznala, že Justina Timberlakea skutečně podvedla.

Dvojice se seznámila už na začátku devadesátých let, když ještě jako děti natáčeli televizní pořad The Mickey Mouse Club. V roce 1999 pak veřejně potvrdili, že tvoří pár. „Zažili jsme toho spolu strašně moc, známe se od doby, kdy nám bylo 12. Známe se navzájem skrz nakrz,“ pochvalovala si v roce 2001 pro The Observer. 

Nevěra za nevěru

Pohádková láska fešáka z boybandu 'N Sync a popové princezny se ale bohužel neobešla bez problémů. Už v době jejich vztahu unikaly na veřejnost různé nepěkné informace a Britney je teď po letech všechny potvrdila. 

Poté, co ji měl Justin několikrát podvést, jí došla trpělivost a vrátila mu stejnou mincí. Objektem jejího zájmu se tehdy stal tanečník a choreograf Wade Robson (41). 

„Jednou večer jsme si vyrazili do španělského baru. Tancovali jsme a tancovali... Ten večer jsme se spolu líbali,“ popsala zpěvačka ve své knize. Dodala, že Justinovi byla věrná několik let, s touhle jednou jedinou výjimkou. Justinovi prý všechno řekla, společně si to vyřešili a vztah pokračoval dál. 

Mimochodem, pokud vám jméno Wadea Robsona zní povědomě, nezdá se vám to. Tanečník se v roce 2019 společně s Jamesem Safechuckem objevil v kontroverzním dokumentu HBO Leaving Neverland, kde popisovali, jak je měl zneužívat Michael Jackson (†50). Věc dovedli i k soudu, ten ale jejich případ zamítl. 

 

Video
Video se připravuje ...

Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

Přelétavý Timberlake

A co že to vlastně provedl Justin? Podle Britney měl udržovat milostný románek s kanadskou zpěvačkou Nicole Appletonovou (48) ze skupiny All Saints, o čemž se čile spekulovalo již na začátku milénia. Fotografové tehdy Justina a Nicole načapali, jak se společně plíží do hotelu St Martins Lane v Londýně. Britney teď v knize tvrdí, že dvojice aférku skutečně měla.

Nicole ale prý nebyla jediná... Nestálý Justin měl mít ještě jednu milenku! Tu zpěvačka v knize nejmenovala, uvedla ale, že už je dnes dávno vdaná za někoho jiného a má i děti. 

Rozchod přes SMSku

Nakonec se Justin a Britney navzdory velké lásce na začátku roku 2002 přece jen rozešli. Vztah tehdy ukončil on, a to zbaběle přes SMS zprávu! „Byla jsem v Louisianě na pokraji kolapsu a on si vesele pobíhal po Hollywoodu,“ napsala ublížená Brit. 

Pro zpěvačku to tehdy byla obrovská rána. Netajila se totiž tím, že s Justinem plánovala budoucnost i společnou rodinu. K tomu navíc málem skutečně došlo... V pouhých 19 letech se zpěvákem otěhotněla, on se ale na děti ještě necítil a dotlačil Britney k potratu. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
118 fotografií