Už 24. října mají vyjít nové paměti Britney Spearsové, které budou zjevně nabité šokujícími informacemi. Časopis People ještě před vydáním zveřejnil několik informací a zdá se, že se čtenáři mají na co těšit... Kromě přiznání, že Britney ve svých 19 letech otěhotněla s Justinem Timberlakem (42) a podstoupila potrat, promluvila například i o tom, proč si v roce 2007 skandálně oholila hlavu dohola. 

„Když jsem vyrůstala, pořád mě všichni pozorovali. Už od doby, kdy jsem byla v pubertě, si mě neustále někdo prohlížel od shora dolů, lidé mi říkali, co si myslí o mém těle... Oholit si hlavu a trochu vyvádět byl můj způsob, jak proti tomu bojovat,“ napsala Britney v připravované knize s názvem The Woman in Me (Ta žena ve mně, pozn. red.). 

Krátce poté byla ovšem zpěvačka zbavena svéprávnosti a jejím zákonným zástupcem se stal její otec James Spears (71). „Vysvětlili mi, že ty dny jsou pryč,“ říká zpěvačka. „Musela jsem si znovu nechat narůst vlasy, dostat se do formy, chodit brzo spát a brát všechny léky, které mi řekli,“ pokračovala. 

Rozhodnutí zbavit se svých dlouhých vlasů učinila zpěvačka mezi jednotlivými pobyty v léčebně v únoru 2007. Jednoho dne dorazila do kadeřnického salonu Esther’s Haircutting Studio ve čtvrti Tarzana v Los Angeles v Kalifornii. Personál požádala, aby jí její tehdy hnědé vlasy oholili do hola. Majitelka salonu Esther Tognozzi ovšem odmítla, a tak si Britney vzala strojek sama a vykonala, co potřebovala. Všechno mezitím nafotili paparazziové za oknem a holohlavá Britney následně obletěla svět.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
146 fotografií