Podle informací webu Page Six je v životě rozvádějící se Britney Spearsové nový muž – jistý Paul Richard Soliz. Zpěvačka Solize původně najala, aby jí doma uklízel. Na starosti měl mít skutečné „chuťovky“ – vytírání podlah, umývání toalet a vynášení odpadků. 

Při mytí toalet přeskočila jiskra

Pohledný uklízeč ale zřejmě svou práci prováděl tak svědomitě, až Britney učaroval! „Nemám z toho radost,“ uvedl zdroj z jejího okolí, podle něhož je osoba Solize přinejmenším kontroverzní. 

Muž byl totiž zaměstnán bez toho, aniž by si Britney projela jeho trestní rejstřík. Kdyby to udělala, zjistila by, že má za sebou rozsáhlou kriminální minulost! Na krku má hned několik přestupků, a dokonce i trestný čin.

Nelegální zbraň i ohrožení dítěte

Několikrát byl například chycen při řízení bez platného řidičského průkazu, zatkli ho za rušení klidu, ohrožení dítěte, a dokonce u něj našli nelegálně drženou zbraň. K posledním oplétačkám se zákonem navíc mělo dojít už v době, kdy pracoval pro Britney v jejím kalifornském sídle v Thousand Oaks.

Zpěvačka se aktuálně straní veškeré veřejnosti, a dokonce i svých přátel či rodiny. Jediný, kdo nyní skutečně stojí po jejím boku a poskytuje jí svou péči a podporu, je její starší bratr, televizní producent Bryan Spears (46). Možná o to víc tak oceňuje společnost a zájem svérázného uklízeče.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
125 fotografií