Ewa Farna a David Stypka, duo zpěváků, si byli velmi blízcí. Nejenom po pracovní stránce (společně si zapěli píseň Zázraky, která se stala titulním hitem pohádky Největší dar), ale i po té osobní. Dalo by se bez přehánění říct, že byli dobrými přáteli. Dokonce si spolu psali esemesky i nedlouho před tím, než se muzikant odebral na věčnost. Byl totiž tehdy v nemocnici -  při boji s rakovinou slinivky byl hospitalizován kvůli zákeřnému viru covid-19, jemuž pak v lednu 2021 podlehl.

Sám Stypka překvapivě svou vážnou chorobu, rakovinu, nevnímal nijak zvlášť negativně. „Opravdu to byla facka, ale většina onkologických pacientů potvrdí, že se pro ně nemoc stala dárkem, a to jsem brzy začal zjišťovat i já. Nikdy neřeknu, že rakovina je svině, bez ní bych klesal hlouběji a hlouběji,“ nechal se před smrtí slyšet. K náročné léčbě se však přidal koronavirus... a jeho oslabené tělo tento nápor už nezvládlo. Doma po něm zbyla manželka a tři malé děti.

Video
Video se připravuje ...

Máma „andělského" Davida Stypky (†41): Poprvé promluvila o smrti syna. Eva Koukolíčková

Ewa na Davida nezapomíná, vždy si jej připomene v den nedožitých narozenin či v den výročí jeho skonu. A jinak tomu nebylo ani 10. ledna, kdy od této smutné události uplynuly už tři roky. Na instagramu sdílela muzikantovu černobílou fotografii, na níž Stypka sedí na křesle a s jemným úsměvem hledí přímo do objektivu. Snímek interpretka hitů Tělo či No a co doplnila pouze dvěma emotikony - bílého srdce a bílé holubice se snítkou v zobáčku. Nic víc. Další slova byla zbytečná...

Fotogalerie
52 fotografií