Angie se se vším svěřila na svém instagramu, který sleduje bezmála 90 tisíc lidí. „Měla jsem tam problém, že mi ty implantáty protrhaly svaly, mám dojem, takže mi je pan doktor přišíval,“ popsala. 

Operaci, při které musely implantáty z těla ven, už má za sebou. „Nemůžu Rafíka zvedat 3 až 4 týdny, ale nakonec jsme to zvládli tak, že Pepa bude mít volno týden, pak přijede mamka a pak má Pepa zase volno,“ svěřila se a dodala: „Jsem ráda, že Raf nebude někde pryč, že přijede máma, protože jsem ve stadiu, kdy mi už chybí. Když byl malý miminko, tak to nebylo takový jako teď, teď už dva, tři dny jsou moc.“

S průběhem operace je velmi spokojená. „Sice mě pan doktor vystrašil, že mi tam nic nezůstane, ale musím říct, že to není až tak zlý,“ pochvaluje si. 

Dobře zvládá i hojení. „Už to tolik nebolí, spíš to pobolívá, ale není to nic hroznýho. Spíš to svědí. Blbě se mi spí, pod prso si dávám polštář, když si chci lehnout na bok,“ popsala drobné nepohodlí v neděli v instastories. V pátek ji čeká prohlídka u lékaře, kvůli níž bude muset z pražského Smíchova cestovat až do vzdáleného Brna. 

Pepa má jasno: Jsou moc od sebe!

Angie moc dobře ví, že po operacích ještě nějaký čas trvá, než se vzhled poprsí ustálí, a že se několik týdnů budou prsa ještě měnit. Tím, jak vypadají teď, se proto nechce řídit – už teď je ale nadmíru spokojená.

Přijde mi, že mi to úplně změnilo tělo, že vypadám drobnější,“ je ráda. Pepa si z ní ale prý dělá srandu, že jsou příliš do stran.Já doufám, že tak nezůstanou, stoprocentně si to nějakým způsobem sedne a budou dobrý,“ je přesvědčená. 

„Musím říct, že s tou velikostí jsem naprosto spokojená. Myslela jsem, že budou mnohem menší, že mi tam nic nezůstane a budu jako plochá dráha pro letadla,“ pochvaluje si zatím stále ještě z rekonvalescenčního lože. 

Hubne i na lůžku

To, že najednou vypadá drobnější, ale nemusí být zdaleka jen vyjmutými implantáty... Angie si totiž do nového roku dala předsevzetí, že zhubne, a ani léčba po operaci jí v jeho plnění nezabránila.

Ačkoli si prý „naivně“ myslela, že váží nějakých 64 kilo, právě v nemocnici zjistila, že je to 68 a rozhodla se, že to musí změnit. S Pepou pak vyhodili všechno nezdravé jídlo a Angie najela na nový jídelníček. „Jen stravou jsem od 3. ledna zhubla na 63 kilo. Je to fakt jenom o té stravě. Vůbec nic nedělám,“ hlásí fanouškům. 

Video
Video se připravuje ...

Muž roku a účastník Survivora Kůrka: Zadlužený po krk, ale nestěžuje si! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií