Pepa a Angie se s novinkou pochlubili na sociálních sítích. Umístění tetování některé překvapilo, jiným ale dávalo perfektní smysl… „Dítě na krku… Chápu!“ zněl například jeden komentář. Další zase ocenili praktickou stránku věci - na narozeniny syna teď rodiče nikdy nezapomenou!

Do salonu zavítali ve středu společně, vzali s sebou dokonce i synka. „Želvička s námi na kérce taky, samozřejmě,“ práskla Angie, jež se pochlubila záběry, na kterých se mazlí s chlapečkem.

Kloučka partneři pojmenovali Rafael, ne však podle slavného renesančního umělce, jak by možná někoho napadlo, ale podle komiksového (a seriálového) hrdiny z Želv Ninja.

„Chtěl jsem Pepu, ale…“

„Já bych chtěl Pepu, ale předpokládáme, že miminko bude tmavé pleti, a k tomu by Josef neseděl,“ svěřil se Pepa už počátkem roku před odjezdem do Dominikánské republiky, kde jej čekala náročná hra o přežití. Nakonec tam vydržel dlouhých 70 dní. Během Survivora se také dozvěděl, že miminko, co nosí Angie pod srdcem, bude kluk - ačkoliv někteří z diváků nevěřili, že to nevěděl, a domnívali se, že jde jenom o divadýlko na kamery. Fakt, že měl vybrané jméno, jejich spekulace ještě umocnil.

Těhotenství ve Výměně

Ostatně i to, že se stane otcem, „propálil“ s Angie během reality show. Tentokrát však při Výměně manželek. Kráska původem z Angoly, jež si s Pepou v době natáčení procházela po teprve půlročním vztahu vážnou krizí, při pobytu v druhé rodině zjistila, že je v jiném stavu. A šťastnou shodou okolností s sebou měla těhotenský test, který se ukázal být pozitivní. V závěru pořadu pak velkou novinku Angie nastávajícímu otci oznámila a předala mu i ultrazvuk chlapečka, jenž se dnes má čile k světu.

Video
Video se připravuje ...

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala? TV Nova

Fotogalerie
54 fotografií