Muž roku Pepa Kůrka a Angie Mangombe se zasnoubili na konci loňského roku, když zjistili, že spolu čekají miminko. To je nyní už pár měsíců na světě, a tak nezbývá, než konečně naplánovat veselku! 

„Zvažoval jsem tu žádost o ruku už déle. Bylo nám vytýkáno, že dítě je nějakým pojítkem našeho vztahu, ale tak to rozhodně nebylo. Takhle to nefunguje nikdy, nebyl to důvod toho, proč spolu zůstáváme. Požádat o ruku jsem ji chtěl, protože to tak cítím,“ objasnil účastník posledního Survivora už po zásnubách pro Extra.cz. 

„Chceme velkou svatbu, klidně ať přijdou novináři. Protože děláme to, co děláme, nevidíme důvod, proč bychom to měli držet v tajnosti, aby to náhodou někdo nevyfotil,“ svěřil se influencer.

Svatba příští léto

Plány nyní nabírají na obrátkách... Své „ano“ si partneři řeknou v červenci 2024, tedy přesně rok po narození syna Raphaela. Angie totiž stále bojuje s těhotenskými kily a do svého velkého dne by chtěla ještě něco shodit.

„Tak 10 – 12 kilo bych chtěla zhubnout. A prsa půjdou také dolů. Chci vyndat implantáty a chci je zmenšit, protože je to zátěž na záda a už to nezvládám," prozradila webu Super.cz

Video
Video se připravuje ...

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala? TV Nova

Fotogalerie
60 fotografií