Model a zároveň častý „obrážeč“ reality show (v minulosti prošel třeba kulinářským pořadem MasterChef, sociální sondou Výměna manželek či „bojem o přežití“, tedy Survivorem), na kterého nyní prasklo, že je v insolvenci, se na sociální síti pochlubil velkou změnou. Josef Kůrka, jenž se svou partnerkou Angie Mangombe (27) před měsícem přivítal na světě syna Rafaela, se odhodlal k novému účesu.

„Od Survivora jsem se ještě nestříhal, ale už jsem chtěl, jen se naskytla příležitost nechat si udělat copánky, než se vrátím definitivně ke klasickému střihu,“ svěřil se na Instagramu a kadeřnickému studiu poděkoval „za perfektního vikinga“. A je pravda, že tahle jeho nová image skutečně připomíná legendární severské válečníky – i ti si totiž splétali dlouhé vlasy do praktičtějších copánků.

Video
Video se připravuje ...

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala? TV Nova

Protože však Pepa měl do té doby jenom delší čupřinu na vršku hlavy, musel si nechat dlouhé pramínky na své vlasy naplést. A právě s videem z této akce se pochlubil na internetu. Ve společnosti se pak s tímto účesem ukázal hned záhy – s copánky totiž vyrazil na předpremiéru snímku One Man Show: The Movie recesisty Kamila Bartoška (38). Jak to během akce „vikingovi“ Pepovi slušelo, to můžete posoudit v naší galerii.

Pozornost širokého okolí na sebe upoutala ale i jeho krásná exotická přítelkyně, co má kořeny v jižní Africe. Influencerka, která nedávno prozradila, že ji po narození synka nezachvátila všeobjímající mateřská láska a s miminkem se nějakou dobu musela sžívat, totiž zvolila pro tuto příležitost upnutý černý overal. Ten těsně obepínal její křivky a nikdo by rozhodně netipoval, že Angie ještě před měsícem nosila pod srdcem děťátko...

Fotogalerie
54 fotografií