Po dlouhé době si zpěvačka Tereza Vágnerová vyrazila na párty, kde se potkala se svým nejstarším bratrem Karlem Vágnerem ml.. A byla naprosto k nepoznání. Z dlouhovlasé plnoštíhlé krásky se najednou stala šmrncovní krátkovlasá zrzka.

S nadváhou, s kterou dcera hudebního skladatele Karla Vágnera bojovala, se jí povedlo zatočit v posledním roce. „Diagnostikovali mi poruchu štítné žlázy, kvůli které jsem přibrala třicet kilo. Dvacet už mám dole,“ prozradila Super.cz někdejší hvězda Fantoma opery.

A svým fanouškům následně vysvětlila, jak se jí to podařilo. „Je to o nastavení správné životosprávy právě z důvodu preventování progrese určitého stavu, změně nastavení mysli, dodržování cirkadiánního rytmu, dodržování vybalancovaného přerušovaného půstu, vyřazení kravské bílkoviny, zařazení zeleniny a kvalitního masa, dodržování pitného režimu, spánkové a psychické hygieny, užívání jablečného octa s mateční kulturou a mnoha dalších kroků,“ uvedla na Instagramu s tím, že nesmí zapomenout ani na návštěvy kryoterapie.

A co ji vedlo k tomu, aby se zbavila svých krásných dlouhých kadeří? Nic zásadního.. Prostě se tak rozhodla. Stejně tak, jak se rozloučila s dlouhými vlasy, se rozloučila i se světem showbyznysu a muzikály nyní vyměnila za pronájem nemovitostí na Katlově, kde její bratr Jakub coby rybář vlastní rybník a společně tam pořádají rybářské aktivity. A pochopitelně ji také dost zaměstnávají dvě malé děti. 

Video
Video se připravuje ...

Vágnerová o rozchodu bratra Jakuba a modelky Bučkové: Jsou tam bolavá srdce! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií