Do statisícových dluhů ho dostalo podnikání. Majitel diskotéky a posilovny neustál covid, kdy musel mít zavřeno a banka se s ním nepárala. 

Abych dostál všem závazkům, tak jsem dělal na stavbě, rozvážel sushi, ale nevydělal dost, abych pokryl půjčku a banka se se mnou po dvou měsících, co jsem neplatil, přestala bavit. Dali mi nůž na krk, že chtějí do týdne půl milionu splatit, ale to prostě nešlo, tak jsem vyhledal právníka a požádal o insolvenci.  Soud mi osobní bankrot uznal a pravidelně splácím. Nikdy jsem se k tomu zády nestavěl, prostě se to stalo a život jde dál,“ řekl Blesku Kůrka, který se v červenci stal otcem. S partnerkou Angie Mangombe (27) vychovávají syna Raphaela.

Video
Video se připravuje ...

Josef Kůrka a Angie Mangombe Markéta Reinischová

Oba dva si datum jeho narození 8.7. 2023 nechali vytetovat na krk. Rodiče se několikrát dostali do řečí, že se o svého chlapečka málo starají. 

To je úplný nesmysl. Zrovna já, která moc dobře vím, co to je kašlat na své dítě, protože to dělali moji rodiče a vychovávala mě babička, tak pro svého syna udělám všechno na světě. Každé ráno, když se probudí, se na mě, tak krásně směje, je úžasnej,“ tvrdí Angie, která se společně s Pepou objevila na kurzu čepování piva v jednom pražském podniku. 

Kůrka stále pracuje v zastavárně a živí se jako influencer. I když byl už ve třech reality show, nestačí mu to a šel by do další. „Baví mě to a navíc bych se zapsal do Guinessovy knihy rekordů, kdybych byl ve čtyřech,“ usmívá se.

Fotogalerie
34 fotografií