I dvacet let poté, co získala korunku první vicemiss ČR, je o Kláru zájem. Byť kariéru modelky dávno pověsila na hřebík, díky mladistvému vzhledu a krásné postavě stále dostává nabídky na focení. A protože je bývalá modelka akční a péče o vzhled a postavu je pro ni dodnes důležitá, rozhodla se dál vzdělávat.

Udělala si kurz a... Stala se z ní masérka! „Udělala jsem si maderoterapii. Pomocí dřevěných pomůcek se při ní masírují nohy, bříško a boky. Je dobrá na rozproudění lymfy a opravdu je výsledek hned vidět. Voda odteče a ženský zapnou třeba kalhoty,“ říká Klára.

V domě, kde žije se dvěma syny a s bývalým fotbalovým obráncem Radoslavem Kováčem, si dokonce zařídila masérské studio. Když má mezi masážemi volnou chvíli, může si odskočit domů za manželem a chlapci. 

Špinavé prádlo

I když nikdo Kláře a Radoslavovi zpočátku moc šancí na udržení vztahu nedával, jsou spolu už dvacet let. „My už se spolu ani nehádáme, jedině o špinavých fuseklích,“ směje se Klára, která ví, jak si vztah udržet a jak v něm vydržet.

„Je to všechno o vzájemné toleranci, důvěře. Kolem vidím samé rozvody, pak tahanice o děti. Tak klepu na něco, co nehoří,“ dodala s úsměvem bývalá modelka a zaklepala na zuby, aby se jí neštěstí vyhnulo.

Bývalá modelka miluje sport a tvrdí, že aby si udržela skvělou postavu, hodně se hýbe a také si dává pozor na to, co dává do pusy. „Jsem sportovně akční. Strašně ráda plavu, jezdím na bruslích, v zimě provozuji skialpining. V jídle jsem střídmější. Odmalička nejím maso, doma hodně grilujeme sýry. No a k večeři si dám raději salát, a ne knedlo, vepřo, zelo,“ říká modelka.

Maderoterapie je speciální masážní technika z Kolumbie, která pomáhá odstraňovat celulitidu. Zahrnuje řadu dynamických hmatů prováděných pomocí dřevěných pomůcek.

 

Video
Video se připravuje ...

Krásná manželka Radka Kováče: Sekla s modelingem, přitom má po dvou dětech postavu snů! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií