13. února uplyne neuvěřitelných 8 let od skonu Bořka Šípka, světoznámého architekta, jehož poslední životní partnerkou byla zpěvačka Leona Machálková. S tou měl Šípek syna, kterému bylo v době jeho smrti pouhých 13 let. Jak se nyní pyšná maminka pochlubila, z malého Arturka je už dospělý mužský! Oslavil totiž narozeniny, které ho činí dospělým i v zahraničí – například v USA mu už nyní legálně nalijí alkohol.

Ano, jistě jste uhodli, že mu je krásných jednadvacet let. „Z celého maminkovského srdce ti přeji všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám. 21 svíček na dortu sfoukneš lehce, tak ať se ti i další věci ve tvém mladém životě daří řešit snadno… K tomu ať Ti pomáhá láska a přízeň přátel. Opatruj se, hodně štěstí a buď zdravej,“ vzkázala mu skrze instagram s neskrývaným dojetím Machálková – a připojila i aktuální Arturův snímek.

Video
Video se připravuje ...

Malý Artur Šípek měl v roce 2012 jasno: Zpěvák jako maminka být nechce! Jan Jedlička

Mladý muž, který již před časem odešel na studia do italského Milána (potatil se a věnuje se designu), kde se dokonce zamiloval do pákistánské krásky, je na momentce zachycen v jakési kavárně či snad restauraci s širokým úsměvem na tváři. A právě díky tomu tolik vynikla jeho rodinná podoba se zesnulým otcem. „Sympatický mladý muž, je celý tatínek,“ shodovaly se fanynky Machálkové. A každý musí uznat, že tady šly geny přes kopírák...

Fotogalerie
42 fotografií