Zpívající modelka Jitka Boho (32) pro večer, kde zpívala duet s Josefem Vágnerem, zvolila výstřední společenské šaty ze svatebního salonu Adina. Po dvou těhotenstvích je zpět ve formě, a tak si může dovolit šaty v bílé barvě, a navíc s rafinovaně odhalenými zády.

Není to dokonalé, trochu bříško mám, ale jsem taky máma dvou dětí. Do vystoupení raději nebudu nic pít ani jíst,“ svěřila se Blesku kráska, která měla zbytečné obavy. Postavu má víc jak rok po porodu syna Tadeáše skvělou, a navíc stále kojí, takže ve výstřihu se dmuly její ňadra.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho - Benefiční koncert Reinischová, Kristl

V metalickém modelu s hlubokými prostřihy na bocích vypadala božsky zpěvačka Michaela Gemrotová (38), která společně s manželem Jiřím Štikou koncert pořádala. Společně založili Nadaci Anežka, protože jejich dcera se narodila s hendikepem.

„Šaty mám od návrhářky Petry Brzkové, která oblékla většinu vystupujících umělkyň. Jsem šťastná, že je vyprodáno, a hlavně je to pro dobrou věc,“ usmívala se Míša.

Velkou pozornost na sebe strhla muzikálová zpěvačka a tanečnice Felicita Prokešová (26). Výstřední model odhalil její dokonalé pozadí.

Na koncertu vystoupila Veronika Stýblová, Robert Urban nebo Vašek Noid Bárta. Mezi hosty byla i Helena Vondráčková.

Fotogalerie
48 fotografií