Mezi ní a synem Arturem, kterého počala s výtvarníkem Bořkem Šípkem (†66), je silné pouto, a tak bylo jasné, že jeho odchod pro ni bude náročný.

„Přiznám se, že počátek toho, když odešel, tak mi bylo opravdu hodně smutno. Ale dala jsem si záležet na tom, abych to nějakým způsobem zpracovala a abych to přijala. Do mého života vstoupila ještě spousta jiných aktivit. A také si téměř denně voláme a to napojení je přátelské a intenzivní, tak se dá říci, že je mi fajn, sedlo si to,“ svěřila se Blesku Leona. Vzhledem k tomu, že Artur studuje designérskou školu v Miláně, tak to k sobě nemají daleko.

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková (55) s mladým fešákem: Je to důležitý muž mého života, tvrdí zpěvačka. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Teď je v Čechách od poloviny července, do konce září je tady. Tak se užijeme a pak zase vystřelí. Ale už víme, o čem to je. Už nemám tendenci k žádným splínům, vyzkoušeli jsme si, jaké to je, mám radost, že se osamostatnil, že najednou poskočil, je to víc chlap. Naučil se skvěle vařit, tak mi tady vyvařuje italské speciality. Pro každého z nás je skvělé to přijmout, ať děti jdou...,“ tvrdí Machálková, která s radostí zazpívala na oslavě čtyřicátin kamaráda, kavárníka Václava Posířela. Akce se konala na fotbalovém hřišti TJ Hrubý Jeseník, takže to bylo hodně autentické.

Zpěvačka má radost, že její diář je do konce roku zaplněný. „Chystám se na tour Karel Černoch 80, kterou připravila jeho dcera Terezka. Bude tam spousta skvělých hostů. Čekají mě koncerty s filharmonií a koncerty s Big bandem. No a pak už adventní a vánoční koncerty. Také chystám nový repertoár a nové písničky. Bude to hezká mozaika a moc se na to těším.“

Fotogalerie
51 fotografií