Monika Sommerová, která se donedávna objevovala na prknech, která znamenají svět, v roli křehké operní zpěvačky Christiny Daaé, se aktuálně nachází zhruba v šestém měsíci těhotenství. Její miminko, podle všeho dcerka, by mělo přijít na svět v listopadu. A má se podle všeho k světu, jelikož bříško, jímž se Monika pyšní, je už nyní, těsně před třetím trimestrem, pořádně veliké!

Jak se ale zdá, zpěvačka se nenechává svým jiným stavem nijak omezovat. Nejenom že si vyrazila na dovolenou, ale ani příliš nezvolnila své pracovní tempo - i během léta vystupovala na mnoha koncertech a ještě ji do konce prázdnin několik vystoupení čeká. Možná právě proto vyrazila čerpat síly do Caorle, což je jedno z nejznámějších italských letovisek - u Jaderského moře, jen kousek od Benátek.

Video
Video se připravuje ...

Fantom Opery se loučil se svou Christine! Šestá těhotná! Petr Macek, Lukáš Červený

„Poslední rok je pro mě překotný. S partnerem jsme se seznámili loni v létě, a už jsem těhotná. My jsme totiž oba dva hned na prvním rande vyložili karty na stůl a řekli si, co od života chceme,“ prozradila před časem Monika, která se nyní ukázala bez make-upu, v plavkách... a také bez divadelních líčidel a paruky, díky čemuž je pro své fanoušky téměř k nepoznání.

Krásnou ji však dělá právě ono těhotenství. Nejlepší šminky jsou pro ni jenom její šťastný úsměv a ruka ve všeříkajícím gestu položená na rychle rostoucím pupíku. „My dvě u moře,“ popsala totiž selfíčko, na němž (se svou dcerkou pod srdcem) sedí spokojeně v písku ve vlnách. A není vlastně už co dodávat. Není pochyb, že největší a nejdůležitější rolí pro Moniku bude ta role mateřská...

Fotogalerie
35 fotografií