Třeba hlavní hvězda Fantoma Marian Vojtko (49) k sobě poprvé v životě nastěhoval partnerku.

„Už dva měsíce musím sekat dobrotu,“ svěřil Blesku zapřisáhlý starý mládenec. „Zatím si zvykáme, jde to i nejde,“ konstatoval Vojtko.  „Nemám rád, když mi někdo začne uklízet můj bordel. Tak snad si zvyknu,“ dodal Marian se smíchem.

To Monika Sommerová (35), která hraje Fantomovu múzu Christine, si naopak zvyká na to být sama. „Znenadání se nám to po čtyřech letech rozpadlo. Poprvé v životě si teď můžu dělat, co chci,“ řekla Blesku Monika s tím, že jí po složitější době spadl kámen ze srdce.

„Srovnala jsem si v sobě myšlenky a priority. Sice mě to mrzí, ale myslím, že ve finále mi to pomohlo,“ uzavřela muzikálová zpěvačka. Nyní se prý těší na toho, kdo se v jejím životě objeví.

Výměnu po svém boku zažívá také Natálie Grossová (20). Po rozchodu s operním pěvcem Danielem Matouškem (24) bývá spojována s youtuberem Adamem Kajumim (23). „Hodně mi po rozchodu pomohl. Často se vídáme, strávili jsme spolu léto, ale jak to bude, to se teprve uvidí. Zatím nic dalšího vážného nechci,“ tvrdí nejmladší hvězda Fantoma Opery. 

 

Video
Video se připravuje ...

František Janeček na premiéře Fantoma Opery: O krásný zážitek nikdo nepřijde! David Turek

Fotogalerie
52 fotografií