I přesto, že se v minulosti stály na vstupenky fronty, dnes jsou bez problémů dostupné pro všechny očkované milovníky tohoto světového hitu. „Je to velmi smutné a domnívám se, že ta smutnější část ještě přijde. Stát sice rozhodl, že můžeme hrát do tisíce lidí, ale diváci, ať už očkovaní, nebo neočkovaní, jsou natolik frustrovaní a vyděšení, že se předprodej úplně zastavil,“ zhodnotil situaci producent František Janeček (77), který tento na české poměry nejvýpravnější muzikál do Prahy přivezl.

„Maminka tento muzikál viděla v San Francisku, tak jsem ji vyvedla, aby viděla i českou verzi, která je úžasná,“ svěřila Nedělnímu Blesku Michaela Kuklová (53). Se svou přítelkyní dorazil i Artur Štaidl (25), který zastoupil svého zesnulého tatínka Ladislava (†75), jenž si nikdy nenechal ujít premiéru tohoto díla, než v lednu podlehl koronaviru. Tahle byla už třetí v pořadí.

„Spousta lidí se mi i omlouvala, protože se covidová situace podstatně zhoršila. Takže jsem netušil, zda sál bude plný, nebo poloprázdný,“ strachoval se zbytečně producent Janeček, protože povolená kapacita byla téměř zaplněna. Pozvaní hvězdní hosté prý určitě dorazí, jakmile pandemie povolí.

VIDEO: František Janeček na premiéře Fantoma Opery: O krásný zážitek nikdo nepřijde!

Video
Video se připravuje ...

František Janeček na premiéře Fantoma Opery: O krásný zážitek nikdo nepřijde! David Turek

Fotogalerie
31 fotografií