Jako jeden z prvních přišel Marian Vojtko, ostatně představitel hlavní role v muzikálu. „Mám obrovskou trému a takovou jsem neměl ani před první premiérou. Doufejme, že to dopadne dobře,“ přiznal. Možná k nervům přispělo i to, že se jedná o večer věnovaný památce Karla Gotta (†80).

Nesměl chybět ani Janis Sidovský, partner Pavla Vítka coby představitele role ředitele. Přinesl mu krásné květiny a také plyšového medvěda. „Je od kamarádky, která je v karanténě a nemůže přijít,“ odhalil Janis s tím, že Vítek má doma celou sbírku medvědů. Kvůli tomu, že musí překládat řadu pracovních příležitostí a koncertů, pohrávají si s myšlenkou odjet někam na dovolenou. „Do února nemáme co dělat,“ prozradil Sidovský.

Do divadla přišel sestru podpořit i Adam Gemrot, bratr představitelky Christine Míši Štikové. Jelikož je to čerstvá maminka, její dítě hlídá babička.

Nad vším bděl již dlouhou dobu před začátkem představení i producent František Janeček. „Situace je dramatická, hodně lidí se mi dnes omlouvalo, že mají rýmu či chřipky, ale hlavní důvod je asi to, že jsou vystrašeni. A já se nedivím, covidu se také bojím,“ netajil se. Přesto doufá, že se premiéra podaří.

Na kolegy se přišli podívat i další muzikáloví zpěváci Tomáš Löbl a Genny Ciatti. Druhá jmenovaná dokonce 7 týdnů po porodu. Za kulturou se vypravila i moderátorka Hanka Mašlíková. Ta nenápadně připustila, že je možnost, že se k sobě s partnerem André Reindersem někdy v budoucnu vrátí. „Jsem ráda, že začal respektovat moji osobnost, která je náročná,“ odhalila blondýnka, která už se hlavně těší na Vánoce, které by ráda trávila právě s rodinou - tedy se synem Andreasem a jeho tatínkem.

Na Fantoma se vypravil i zpěvák Standa Hložek, který už muzikál viděl před dvěma lety a byl spokojen. Sám kvůli covidu přišel o řadu hudebních vystoupení v rámci vánočních trhů.

Dorazila též Lucie Gelemová s venezuelskou kamarádkou, ovšem tentokrát bez Felixe Slováčka. Přiznala ale, že jsou rozhodně doživotní kamarádi a nic už se na tom nezmění. Bok po boku přišli i účastníci Love Islandu Petr a Gabriela.

Velký nadšenec a milovník hudby i muzikálů, herec a dabér Honza Maxián, prozradil, že několikrát už Fantoma viděl nejen v Česku, ale také na Westendu a v Americe. Chtěl vzít s sebou i dcerku, ale bohužel je nemocná. O covid se prý nejedná, test měla negativní. Společně tak zajdou znovu jindy. 

Stejně tak se návštěvou v zahraničí pochlubila i krásná maminka Míši Kuklové. Muzikál zhlédla před lety v San Franciscu. Oběma dámám to moc slušelo.

VIDEO: František Janeček láká na  návrat Fantoma Opery: Očkování? Apeluji na inteligenci umělců!

Video
Video se připravuje ...

František Janeček láká na návrat Fantoma Opery: Očkování? Apeluji na inteligenci umělců! Petr Macek

 

 

 

Fotogalerie
6 fotografií