Zatímco Zdeněk Pohlreich (66) se držel svého kopyta a na Plese jako Brno se staral o to, aby hostům nekručelo v žaludku, jeho manželka Zdeňka se svěřila do rukou vizážistky a hodila se do gala.

„Na takové akce normálně nechodím, ale když už jdu, užívám si to naplno. Na tomhle plese jsem poprvé a jsem nadšená. Šaty jsem našla doma ve skříni, myslím, že jsou od značky Talbot, mám je už trošku déle. Ale jsou ve španělsko-japonském stylu, který mám moc ráda,“ pochlubila se Blesku Zdeňka, která svého muže dokonce na chvilku odvlekla z cateringové části, kde se podílel na menu. Šéfkuchař ani na tanečním parketu neodložil rondon.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka Pohlreichová na Plese jako Brno Markéta Reinischová

Letos je to 10 let, co Pohlreichová bojovala s rakovinou prsu. „Musím říct, že zdraví mi slouží. Za těch deset let jsem nebyla nemocná, akorát nedávno jsem měla lehčí covid, ale jinak musím zaklepat, všechno je v pořádku,“ netají se sympatická brunetka.

Den před plesem, v pátek, se manželé vrátili z Austrálie, kam doprovodili nejmladšího syna Martina (15) na studia. „Bylo to trochu smutné loučení, protože se neuvidíme až do listopadu. Naštěstí jsou různé komunikační kanály, takže jsme ve spojení. Manžel má australský pas, takže jsme rezidenti a kluci tam mohou dlouhodobě být. Starší syn tam už natrvalo žije a pracuje,“ pochlubila se Zdeňka.

A tak teď mají veškerý volný čas, kterého ale moc nemají, pro sebe. „Jsme spolu moc rádi, rádi si povídáme u dobrého jídla a vína nebo cestujeme s přáteli,“ dodává.

Fotogalerie
39 fotografií