Bývalá manželka prince Andrewa (63), které nikdo neřekne jinak nežli Fergie, si prochází peklem. Byla jí totiž diagnostikována rakovina kůže pouhý půlrok poté, co podstoupila operaci kvůli rakovině prsu. Dermatologové z jejího těla odstranili znaménko a poslali ho na testy, které potvrdily, že má zhoubný melanom – což je nejzávažnější forma rakoviny kůže. 

Aktuálně Fergie podstupuje další sérii vyšetření, aby se lékaři ujistili, že byl nádor zachycen v jeho raném stadiu. Sarah, vévodkyně z Yorku, „věří, že její zkušenosti podtrhují důležitost kontroly velikosti, tvaru, barvy a struktury a vzniku nových znamének, která mohou být známkou melanomu“.

I když si matka princezen Beatrice (35) a Eugenie (33) vyslechla tuto šokující zprávu, údajně má podle zahraničním médií „dobrou náladu“ – ačkoliv je samozřejmě „znepokojená“ faktem, že ji zasáhla druhá diagnóza rakoviny během tak krátké doby. Podle zdrojů blízkých vévodkyni je zpět ve Spojeném království poté, co se zpočátku zotavovala v Rakousku.

Stala se tak třetí osobou z královské rodiny, která v nedávné době oznámila lékařský zákrok – po princezně Catherine (42), která prodělala operaci břicha, a králi Karlu III. (75), jenž plánuje podstoupit operaci prostaty. Jeho nález je však, jak již královský palác zdůraznil, nezhoubný. Na rozdíl od toho Fergiina...

Video
Video se připravuje ...

Největší královské skandály Videohub

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan

Fotogalerie
55 fotografií