Policie našla tělo Jenean Chapmanové (†46) v jejím bytě v centru Dallasu v Texasu v pondělí 25. září kolem 13:15 místního času, a to poté, co se žena neobjevila v práci. Později vyšetřovatelé potvrdili, že se jedná o vraždu.

Dokonce byl již následující den v Austinu zadržený muž, identifikovaný jako James Patrick (48). Podle některých výpovědí se jednalo o partnera, či dokonce manžela zavražděné, ale dvojice měla problémy, hádala se a rozcházela se. James Patrick nyní čelí obvinění z vraždy a momentálně čeká na soud ve vazbě v texaském okrese Travis. 

Případ zasáhl i bývalou manželku prince Andrewa (63), Sarah Fergusonovou. Oběť totiž bývala její osobní asistentkou. Vévodkyně, známá také pod přezdívkou Fergie, na smutnou událost reagovala prostřednictvím svého instagramu.

„Jsem šokována a zarmoucena zprávou, že Jenean Chapmanová, která pro mě před mnoha lety pracovala jako osobní asistentka, byla zavražděna v Dallasu ve věku pouhých 46 let. Podezřelý je ve vazbě,“ oznámila rusovlasá dáma.

„Jenean byla věrná, pracovitá, krásná a veselá. Mám zlomené srdce a myslím na její rodinu a přátele. Slyšela jsem od ní před několika měsíci a zdála se tak šťastná,“ věnovala zesnulé pár krásných slov.

„Její rodina nyní sbírá peníze na přepravu jejího těla zpět do New Yorku a také na pokrytí nákladů spojených s pohřbem a právními výdaji,“ vysvětlila a uvedla, že rozhodně hodlá přispět. K tomu samému vyzvala i veřejnost a na profilu sdílela odkaz, aby pozůstalým mohl pomoci kdokoliv.

 

Video
Video se připravuje ...

Největší královské skandály Videohub

Fotogalerie
35 fotografií