Oba jsou velmi pracovně vytížení a najít společný čas pro ně není jednoduché. Když to vyjde, tak se vzájemně překvapují. Eva slavila 45 let a Tomáš ji unesl do Vídně, kde byla poprvé v životě. 

O 14 dní později Třeštíka čekalo hned několik překvapení. Sice měl narozeniny 14. března, ale vyplatilo se počkat. 

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná! 

Tomáš dostal k narozeninám večeři u Radka Kašpárka. Sladit termín tak, aby mohl Tomáš, já a Radek bylo neskutečné umění, ale po půl roce nám to konečně vyšlo. A byl to neuvěřitelný zážitek. Jídlo bylo fantastické, to se dalo tak nějak tušit, ale co nám oběma udělalo radost, bylo nealko párování. Doopravdy neuvěřitelné, co vše se dá vymyslet, aby se dalo vyhnout alkoholu, a i tak si to člověk užil,“ pochlubila se na instagramu Decastelo, která svého přítele vzala na degustační menu do podniku Fields, který se pyšní michelinskou hvězdou. 

A aby toho nebylo málo, tak přidala ještě jeden dárek. Focení s nahou kráskou! 

Takovýto když chodíte s holkou, která vám na focení pomůže sehnat modelku, celý to zprodukuje, nalíčí ji a po focení vám řekne, abyste si stoupli k sobě, že vás cvakne, abych prej měl taky nějakou fotku s holkou, která mi není do pasu,“ okomentoval společnou fotku s modelkou v rouše Evině fotograf. Je vidět, že Eva má vkus a ví, jak svého muže potěšit. 

Fotogalerie
50 fotografií