Vypadalo to jako běžné zájezdové představení, to ale ještě známí čeští herci netušili, že se za chvíli znovu narodí! V sobotu 6. května vyrazili protagonisté komedie A do pyžam! dodávkou do Opavy. Těsně před Brnem na 190. kilometru se ale, nikoli vlastní vinou, připletli do vážné nehody. Policie po nehodě rychle prokázala, že Langmajer, který řidil, za nic nemohl.

Letěli na kamion

Podle informací Blesku dostalo rychle jedoucí auto před nimi smyk, když se v dešti snažilo předjet kamion, a nabouralo předkem do jejich dodávky, kterou řídil právě Langmajer. Bývalý představitel řidiče Vildy ze seriálu Slunečná zachoval neuvěřitelnou duchapřítomnost. Dost možná mu pomohly zkušenosti z republikového šampionátu v rallye, jehož se ve svém volnu několik let účastnil.

I když se autu zvedla kapota, vystřelily airbagy a hodilo je to přímo na kamion, podařilo se mu najít skulinu, kterou vyjel. „Protlačil se nějak mezi tím kamionem a tím roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ tvrdil svědek. „Je to přesně tak. Stáli při nás všichni svatí. Přežili jsme jenom zázrakem, díky Lukášovi, který nezpanikařil, a velkému bezpečnému autu,“ řekla včera Blesku Eva Decastelo.

Skromný hrdina

Sám hrdina je ale až překvapivě skromný. „Nehodlám být glorifikován za něco, co se na silnicích děje denně a co je velmi ošemetné téma. Ať tomu tak bylo, nebo ne, já bych to takhle nevnímal,“ okomentoval Langmajer s tím, že je především rád, že všechny dovezl domů živé a zdravé.

Zatímco čtveřice herců skončila maximálně s šokem a drobnými oděrkami, muže z druhého auta museli vytahovat záchranáři.

Fotograf Třeštík: DÍKY, LUKÁŠI!

Langmajerovi veřejně poděkoval také partner Evy Decastelo, fotograf Tomáš Třeštík. „Jsou dost potlučení, auto na odpis, ale jinak naštěstí v pořádku. Dávejte na sebe pozor, život je fakt křehkej. Díky, Lukáši!“ vzkazoval fotograf přes Instagram. „Mám nějaké prášky na bolest, žebra bolí, ale to je to nejmenší...“ přiblížila ještě jeho Eva.

Skoro tchán v šoku

Snímek rozbité dodávky zveřejnil na sociální síti Michael Třeštík (75), otec fotografa Tomáše Třeštíka (45), s nímž Eva Decastelo tvoří zhruba rok pár. „Na první fotce s Evou vesele obědváme na Vyžlovce, druhá fotka mi přišla tři hodiny poté,“ vzpomněl na chvíle hrůzy, kdy se o děsivé autonehodě dozvěděl.

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Poprvé ve společnosti jako pár! David Turek

Fotogalerie
43 fotografií