Po korunovaci se postupně dostávají na veřejnost pozoruhodné informace o věcech, které nejsou zrovna dvakrát lichotivé. Například to, že se na ceremonii objevila i údajná milenka prince Williama, modelka Sarah Rose Hanburyová. S touto tmavovlasou kráskou, která jako kdyby z oka vypadla Williamově manželce Kate Middletonové (41), byl William spojován již v roce 2019. Tehdy měl princ doprovázet milenku na jeden z večírků londýnské smetánky.

To se Kate zcela logicky ani trochu nelíbilo a tehdy prý reagovala tak, že si nepřeje, aby se s ní opět setkal. Jenže letos o Valentýnu se spekulace o jejich údajné romanci znovu rozdmýchaly, jelikož spolu prý měli strávit svátek všech zamilovaných. A nedomysleli to natolik, že se setkali a dávali si dárečky na veřejném místě... To samozřejmě začala řešit světová média, podle kterých manželství Kate a Williama není tak růžové, jak se na první pohled jeví... 

Video
Video se připravuje ...

William slíbil králi věrnost, pak svého otce políbil AFP/Profimedia

Vše navíc zkomplikoval král Karel III., jenž 17. března jmenoval manžela Sarah Rose, sedmého markýze z Cholmondeley Davida Cholmondeleyho (62), svým dvorním pánem - což znamená, že jde o šlechtice vybraného k tomu, aby sloužil jako osobní pomocník v domácnosti britského panovníka. A právě proto se oba manželé zúčastnili korunovace... Pro Kate to muselo být velmi nepříjemné.. a jak následník trůnu, tak i jeho ex musí mít pořádně hroší kůži.

Fotogalerie
91 fotografií