Pepa Kokta je známý svou přímočarostí, tentokrát ale překvapil i na své poměry. V novém rozhovoru pro eXtra.cz přiznal, že jsou s Ornellou dopředu připravení i na chvíli, kdy Kokta opustí tento svět. Ornella bude mít jasný úkol: žádné smutnění a ihned si najít nového chlapa!

„Jednoznačně. Vůbec žádné smutnění, musí hned vyrazit do světa a užít si,“ má jasno podnikatel. Tvářit se, že smrt neexistuje, je podle Kokty zbytečné a ničemu to neprospívá.

„Je to realita. Smrt nic není. Prostě umřete a tím to pro vás končí. Ti kolem vás smutní a pak už jen vzpomínají. A je to pořád dokola, koloběh života. Člověk si to uvědomí, když mu odejdou jeho vlastní rodiče. Když tátu držíte za ruku a on odejde a pomalu vychládá, teprve zjistíte, o čem život ve skutečnosti je. A že se člověk nemá chovat jako idiot a užívat si každý den to, že může žít,“ otevřel se Kokta. 

Na případné krizové chvíle už připravil i nejstaršího společného syna manželů Quentina (10). „Je mi 66, můžu někde upadnout a je to hned. Quentin má proto mobil a ví, jak má zavolat pomoc, záchranku. Musí být připravený, kdyby se něco stalo,“ prozradil.

Ornella je připravená

Ornella se mezitím pilně připravuje na soutěž Survivor, jejíž první díl si mohou diváci pustit už 27. února na Voyo a od 5. března na TV Nova. Z letadla si dokonce odnesla malé „povyražení“ – lahvičku medového Jacka Danielse, která jí v krušných chvílích jistě přijde k dobru. S úlovkem se pochlubila za čerstva ještě v letadle na sociální síti Threads. 

Video
Video se připravuje ...

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií