V českém rybníčku celebrit by se jen těžko hledala větší stydlivka, než je Linda Rybová. Když už se dostane v rámci scénáře nějakému muži do postele, je to téměř zázrak. A zrovna v novém krimi seriálu Zákony vlka, kde hraje hlavní roli, hraje vášnivou milenku. Před kamerou se navíc setká hned se dvěma muži, Janem Vondráčkem a Stanislavem Majerem.

„Není to tak, že by mi byli nepříjemní ti kolegové, zvlášť tihle dva ne, ale já jsem strašně stydlivá. Strašně se bojím, jsem z nich vždycky na nervy a necítím se svobodně. Ty lidi skoro neznáte. Myslím, že i kluci to tak mají, málokdo je v tom takový střelec,“ přiznala v rozhovoru na iDnes.cz Rybová.

I když za ta léta v herecké branži nabrala nespočet zkušeností, stydlivá je pořád stejně. „Je fakt, že jsem se nikdy před kamerou nesvlékala, čímž nekritizuju herečky, které to dělají, ale já jsem na to extrémně citlivá a musím říct, že to oceňují i moje děti. Když mě náhodou vidí ve filmu, kde se k něčemu schyluje, křičí: ´Mami, né, že se svlékneš!´. Mohou být klidní, nesvléknu,“ dodala Linda, která žije s Davidem Prachařem. Zcela nahou ji tak vídá jen on.  

Video
Video se připravuje ...

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka! FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií