Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Divoký život Roberta Kodyma: Vztah s Lindou Rybovou, krásná dcera a pobyt v léčebně!

/
  • Robert Kodym
    26. února 2022 ● 14:00

    Zpěvák Robert Kodym (55) byl v mládí idolem žen a lamačem ženských srdcí. Jeho dlouhé vlasy, které mu díky větráku vlály okolo hlavy, uhrančivý pohled a sexy pohyby na jevišti zrychlovaly tep. Navíc geniální textař a muzikant.

  • 1.

    Vztah s Lindou Rybovou

    Muzikanti z kapely Lucie se poprvé svěřili, jak si sexuálně žili za dob svého mládí a největší slávy. A nebylo toho málo!

    Ze začátku to byly desítky, pak stovky, tisícovky, no bylo toho moc,“ pochlubil se Blesku Robert Kodym, který se netají ani tím, že v době své největší slávy, jim alkohol a drogy nebyly cizí.

    Dlouhovlasý rocker kdysi pár let chodil s topmodelkou Jarkou Rytychovou nebo herečkou Lindou Rybovou, která má tři děti s Davidem Prachařem.

    Byla to taková ta velká láska – tedy minimálně pokud mluvím za sebe –, byli jsme spolu pět let a vedli jsme velmi domácký život. Na to, jak moc jsem byla mladá – bylo mi osmnáct devatenáct – jsme byli takový „domácí štěstí“. (smích) Prostě někde spolu sami. Tak jsme to chtěli a byli šťastný. Na koncerty Wanastovek a v té době hlavně Lucie jsem sice jezdila, ale vždycky jsem se strašně styděla a stála někde v koutě,“ svěřila se pro magazín Marianne Linda.

    Každopádně mám z doby, kdy jsme se s Robertem poznali, jednu fotku, kterou fakt zbožňuju. Mám na ní dlouhé blond vlasy, Robert dlouhé tmavé vlasy, oba máme na očích zrcadlovky a držíme cigára. Tehdy jsme pořád hulili a nespali, vlastně ten začátek trochu vostrej byl,“ dodala herečka.

  • 2.

    Předkapela Rolling Stones

    V roce 1995 do Prahy zavítala slavná kapela Rolling Stones a na pražský Strahov zavítalo 120 tisíc nadšenců. Předskokany tehdy byla Lucie.

    „Sám jsem kvůli Stounům několik nocí před koncertem nemohl spát. Když jsem zjistil, že je šance se s nimi setkat, lámal jsem si hlavu, jestli si nechat podepsat trsátko, nebo kytaru Fender Telecaster. Představoval jsem si, co všechno by mi mohli dát, ale nakonec mi to celé přišlo trochu trapné a rozhodl jsem se, že místo toho donesu dárek já,“ svěřil se pro magazin. aktualne.cz Robert.

    Věnoval jsem Keithu Richardsovi svou nejlepší kytaru Gibson Les Paul Custom, ročník 1975, a on ji má dneska v té své slavné sbírce. Pak jsme se společně se Stouny i fotili, a když jsem ty snímky viděl, přišlo mi, že tam vypadám, jako by mi měly vypadnout oči z důlků. Mám tam výraz, který bych pojmenoval jako hystericky šťastný.“

     

  • 3.

    Vznik Lucie

    Nejslavnější česká sestava Lucie se dala dohromady v roce 1987. „Přesně vím, co o našem seznámení řekne David: “Já jsem Roberta vídal v kavárně Slavia. Tehdy nosil takový divný účes. Měl na hlavě takové hřebíky a připadalo mi, že musí strávit hodinu před zrcadlem, než někam vyrazí. Říkal jsem si, že musí být úplný debil,„ řekl pro magazin. aktualne.cz Kodym.

     

  • 4.

    Narození dcery

    Po rozchodu s Lindou Rybovou se Robert zklidnil. Několik let nikdo netušil, že se Kodym dokonce oženil. S manželkou Zuzanou Tokárovou si řekli své „ano“ po dvouleté známosti a nyní vychovávají už skoro šestnáctiletou dceru Amélii Annu.

    I když si Robert Kodym své soukromí střeží, tak jeho dcera Amélie Anna si už jako dítě zahrála v legendárním videoklipu Medvídek. Teď ji kapela Lucie opět obsadila do svého posledního počinu, a to do videa k písničce Chtěli jsme lítat. 

    Roli jsem si docela užila, byla to zábava. Imitovat tátu pro mě nebylo vůbec obtížné. Na natáčení jsem si přivezla svojí perleťovou kytaru Les Paul a tátův klobouk. Někdy mě na ní učí klasické rockové riffy,“ prozrazuje Amélie, která podobu s tátou nezapře. Plné rty, dlouhé tmavé vlasy a sexy pohyby během hraní... 

  • 5.

    Zámek Bečváry

    Robert Kodym je velkým nadšencem monarchismu. On sám si dokáže představit, že by se Česká republika stala moderní konstituční monarchií, protože podle něj mají Češi v sobě zakořeněné monarchistické cítění. Své smýšlení vyjádřil i v písni „Kde je český král?“

    Na začátku nového tisíciletí si dokonce koupil zámek Bečváry u Kolína, který se postupně snaží rekonstruovat. Předchůdcem byl generál Laudon, který Bečváry dostal od Marie Terezie. Kodym zámek stále rekonstruuje. 

    V jednom z jeho 26 pokojů má nahrávací studio. „Studio, režie, zkušebna, různá skladiště, údržbářská dílna, taky hostinské pokoje pro muzikanty, tohle všechno tam funguje, a k tomu tam s rodinou obýváme tři pokoje plus kuchyňský kout," netají se muzikant.

  • 6.

    Wanastowi Vjecy

    Skupina Wanastowi Vjecy vznikla v březnu 1988 jako studiová punková kapela za účelem natáčení písnišek do dokumentárního filmu Vladislava Kvasničky “Aby si lidi wšimli”.

    Debutovaly v září 1991 s deskou Tak mi to teda nandey, za bicími seděl ve studiu Ivan Polák. Album se neslo v punkovém duchu, o WV se mluvilo stále spíše jako o studiové kapele. Rok na to jsou však byly Vjecy na každém rohu – vydávají Lži, sex a prachy, odklonily se od punku k “barevnější muzice„ a brzy se dočkaly úspěchů.Písně Nahá a Sbírka zvadlejch růží se staly hity.

    Momentálně fungují ve složení - Robert Kodym, Tomáš Vartecký, Štěpán Smetáček a Radek Havlíček.

  • 7.

    Léčebna Červený Dvůr

    Rodinnou oslavu nedělních 55. narozenin vyměnil Robert Kodym za pobyt v psychiatrické léčebně Červený Dvůr, která se zaměřuje na léčbu různých závislostí.

    O jeho rozhodnutí, ale neměli kolegové z kapely Lucie, která letos v létě chystá turné, nejmenší tušení. “Máme se vidět na zkoušce asi čtrnáct dní před prvním koncertem, a ten je někdy v červnu. Tak jsem tedy zvědavý, jak bude Robert vypadat," prohlásil jeho spoluhráč z Lucie Michal Dvořák.

    VIDEO: Lucie v Blesk limuzíně: Rozhovor po propařené noci!

    Video
    Video se připravuje ...

    Lucie v Blesk limuzíně: Rozhovor po propařené noci! Markéta Reinischová, Petr Soukup

    Fotogalerie
    35 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

jajas: "Máme se vidět na zkoušce asi čtrnáct dní před prvním koncertem, a ten je někdy v červnu. Tak jsem tedy zvědavý, jak bude Robert vypadat," prohlásil jeho spoluhráč z Lucie Michal Dvořák." No tak to budeš Dvořák čumět, Kodym bude asi "pod obraz"...

(26. 02. 2022 19:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy