Poté, co loni v březnu přivedla na svět svou prvorozenou dceru Zoe (1), obrátil se jí život vzhůru nohama. Z ozdoby mejdanů se jako švihnutím kouzelného proutku stala vzorná máma.

„Co mám malou holčičku, tak jsem nejradši s ní doma,“ řekla Štoudková Blesku na prezentaci kosmetických novinek. 

„Trvalo mi to dlouho, než jsem našla toho pravého. Ale hlavní je vydržet, ono to přijde...“ svěřila se modelka a influencerka, která se po svém zvolení druhou českou vicemiss v roce 2005 objevovala nejčastěji ve společnosti známých fotbalistů a hokejistů. Nyní je ale již šestým rokem šťastná po boku Vojtěcha Kodeše, s nímž má i dcerku.

Jediné, co jí chybí ke štěstí, jsou svatební zvony. „Prstýnek nemám,“ posteskla si Míša. „Čekala jsem to teď na dovolené, ale neměli jsme na to podle mě skoro ani čas... Dělám si srandu, to je jen otázka na přítele,“ připomněla modelka nedávný pobyt celé rodinky v Thajsku.

„Ale doufám, že to přijde. Svatbu bych chtěla a nemusí být nějak velká a honosná. Stačí mi to jen s pár přáteli a nejlépe u vody, ke které máme oba vztah,“ dodala s úsměvem Míša, která se před osmnácti lety stala II. českou vicemiss. 

Agátin soud: Je to strašná matrace...

„Štoudková se vyspala s každým, kdo v téhle republice dělá vrcholový sport. Je to strašná matrace,“ prohlásila o Štoudkové před lety nevybíravým způsobem Agáta Hanychová (37), jako kdyby sama nešla z náruče do náruče...

Je ale pravda, že svého času měla Míša nálepku dychtivé zlatokopky. Často se objevovala ve společnosti fotbalistů, jako jsou Martin Fenin (35), Milan Baroš (41) či Tomáš Ujfaluši (45) a do svých sítí se snažila lapat i hokejisty – brankáře Ondřeje Pavelce (35), útočníka Martina Ručinského (52) či samotného hokejového boha Jaromíra Jágra (51). „Nikdy v životě jsem s žádným fotbalistou ani hokejistou nespala,“ dušovala se ale Míša Blesku, než si našla svého současného partnera.

Video
Video se připravuje ...

Někdejší královna večírků Štoudková je těhotná! Kila ji změnila k nepoznání. Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií