Na první pohled je jasné, že si Sara se svou „skoro tchyní“ Danou sedla. Vesele spolu mluvily, nešetřily úsměvy a samozřejmě chválou na Kubu, který ve filmu režiséra Rudolfa Havlíka hraje hlavní roli. 

Ve vesmíru určitě nejsme sami a byl bych zklamaný, kdyby to tak bylo. Jsem v podstatě takový mimozemšťan, takže mi role nedělala žádný problém. A sníst syrové vejce i se skořápkou taky ne. Jako malý jsem měl rád hady a naučil jsem se kvůli tomu jíst syrová vejce, stal se ze mě pojídač vajec. Nejradši mám s bílou skořápkou, s hnědou se hůře tráví,“ svěřil se Blesku Prachař.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Prachař na premiéře Franta mimozemšťan Petra Koubková

Z komedie byly nadšené i ženy jeho života. Po celou dobu projekce se upřímně bavily. Je jasné, že makedonská herečka je v rodině vítána a nikdo by nebyl proti, aby se stala novou paní Prachařovou. 

Saře to jako vždy seklo, přes černé kožené šaty bez ramínek si přehodila sako a svou bujnou kštici nechala volně padat na ramena. 

Ve Slovanském domě, kde se premiéra konala, nechyběly i další osobnosti – Tereza Ramba, Petra Hřebíčková, Filip Březina a spousta dalších. 

Fotogalerie
54 fotografií