V novém seriálu Jedna rodina ztvárňuje Vincent Navrátil postavu Medarda Vodičky – ukázkového »zloducha«. „Čím dál častěji dostávám záporáky, nevím, co se mi osud snaží říct, ale snažím se do toho dát aspoň trochu pozitivního člověka,“ svěřil se Vincent pro eXtra.cz. Ať je to, čím je to, role záporáků mu prostě sedí. 

Jako líbat sestru!

Kromě balancování na hraně pozitivního a negativního ho ale při natáčení Jedné rodiny postihl i další velmi náročný úkol. Musel totiž vášnivě líbat herečku Saru Sandevu, partnerku jeho bývalého švagra Jakuba Prachaře (39) a jeho vlastní letitou kamarádku. 

„Máme až sourozenecký vztah, a tak je to pro mě o to těžší, protože to pro mě je, jako bych se líbal se svou ségrou,“ posteskl si herec, který se Sandevou studoval na konzervatoři a znají se přes 10 let. 

»Že je s Jakubem, je pro mě příjemné...«

Hnutím osudu je dnes Sandeva partnerkou Jakuba Prachaře, za něhož byla v letech 2013 až 2020 vdaná Navrátilova sestra Agáta Hanychová (38), a Sara je tak dnes nevlatní maminkou Navrátilovy neteře Mii Prachařové (6). 

„Nemáme jediný důvod, aby mezi námi byla negativní energie. Nestalo se vůbec nic špatného, to, že ona je s otcem mojí neteře, je pro mě příjemný a jsem rád, že je blízko naší rodiny. Jsem rád, že je to zrovna ona, protože Sara je opravdu skvělá holka a mám ji moc rád,“ pochvaluje si Navrátil. 

 

Video
Video se připravuje ...

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty? Petr Macek

Fotogalerie
23 fotografií