Sympatická herečka Sara Sandeva je novou hvězdnou tváří seriálu Jedna rodina. Bára je zdravotní sestřička zasnoubená s Petrem Vodičkou (Cyril Dobrý), mladým lékařem, který nově nastoupil do domova seniorů. Jenže vztah na dálku jim začíná pořádně skřípat. Žádné nadějné vyhlídky je dost pravděpodobně nečekají a divák by tak mohl snadno usoudit, že se Sara nakonec v seriálu Jedna rodina jen mihne.

Kreativní producent Lukáš Borovička ale potvrdil, že zdání může klamat. „Bára v podání Sary Sandevy je předzvěstí jarní sezóny, jejíž natáčení aktuálně probíhá. Zatím bych asi mohl říct jen to, že nových postav bude víc. Ještě není čas prozrazovat, co se bude na jaře dít, protože podzim je v plném proudu a diváky právě teď čekají jedny z nejzábavnějších dílů. Doteď se diváci u Jedné rodiny dobře bavili, ale nyní se budou u každého dílu popadat za břicho. Komediální charakter seriálu se podařilo vytěžit na maximum,“ svěřil se producent.

Sandeva na plac seriálu Jedna rodina naskočila teprve nedávno. „Já se s Bárou teprve sžívám, ale myslím si, že teď v té fázi co točíme, je dost zrhzená, ale jinak si myslím, že je to strašně fajn holka Má trošku ráda povrchní svět, ale zároveň si myslím, že je dost vzdělaná a inteligentní, takže je to takový mix dvou světů, co mezi sebou balancují,“ prozradila ke své roli Sandeva.

Tu čeká v brzké době dovolená, chystá se do své rodné Makedonie, kam se velmi těší. „Když se tam sejdeme opravdu všichni, tak to stojí za to. Jsou to nezapomenutelné okamžiky. Tím, jak jsme si vědomi, že se nevídáme denně, tak si toho člověk váží trochu víc,“ přiznala herečka. Na jejím seznamu přání je ale vysněná země Bali a návštěva místního chrámu. Tak se necháme překvapit, jestli jí její přání nesplní třeba přítel Jakub Prachař.

 

Video
Video se připravuje ...

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší! Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií