Pánové Jakub PrachařMatějem Ruppertem jsou na filmovém festivalu částečně pracovně, ale volného času umí parádně využít. Po večerech rozhodně nesedí na hotelových pokojích. Na druhý červencový svátek vyvedli své drahé polovičky, Ruppert manželku Terezu a Prachař přítelkyni Saru Sandevu, a vyrazili popít do proslulého Becher's Baru v Grandhotelu Pupp.

Když se pak kolem půl 4. ráno potáceli ven, zamotali se do otočných dveří, které z Puppu vedou. Nejdřív vyšel Matěj se Sarou a Jakub s Terezou zůstali zaseknutí uvnitř v meziprostoru. To je vskutku pobavilo, a smáli se tak, až se Sandeva podlomila v kolenou.

Aby své partnery vysvobodili, znovu tedy s Matějem vstoupili do dveří a nyní se situace obrátila. Ven se dostala Tereza s Prachařem, a Sara s Ruppertem zůstali uvnitř. Nakonec se jim podařilo ze zapeklité situace dostat a namířili si to k taxíku.

Ještě ale než do něj nastoupili, Prachař si pohrával s novým foťákem, který si pořídil. Podařilo se mu vytvořit snímek, na kterém zachytil paparazzi fotografy, kteří ho fotili při odchodu z baru. A tak se pánové fotili navzájem.

Video
Video se připravuje ...

Prachař a Sandeva s Ruppertem: Hrátky v otočných dveřích! 

Fotogalerie
34 fotografií