Své lásce Saře Sandevě se snaží neustále imponovat, stejně jako to dělají opice při námluvách. „Samec musí ukázat nejčervenější p*del z celé tlupy. Ten se pak popere s druhým samcem, který ji má jinak červenou a jeden z nich zvítězí. Věřím, že mám momentálně nejčervenější p*del ze všech,“ svěřil se Jakub v magazínu Právo.

Prachař se po boku Sandevy tetelí blahem, může na ní oči nechat, a dokonce si dokáže představit založit s ní rodinu. „Asi by to kluka chtělo, ale nevadilo by mi, kdybych měl další dceru. Holky jsou fakt lepší,“ nechal se slyšet nedávno na Super.cz.

A je dost možné, že o dítěti nemluvil jen tak náhodou. Podle týdeníku Sedmička je prý Sandeva těhotná. „Má za sebou první trimestr,“ prozradil jim jejich zdroj s tím, že se o jejím těhotenství špitá už i v divadle. Ovšem spekulace už vtipným způsobem slavný pár vyvrátil. Jakub se totiž vyfotil s velkým břichem a sbíral gratulace ke svému těhotenství.

„Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný. I přes absenci mé vlastní dělohy. Až jednou Bůh dá a Sara bude v očekávání, rozhodně se to tento svět a vesmír dozví,“ dala dvojice najevo, jak to ve skutečnosti mezi nimi je.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka! Markéta Reinischová, Honza Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií