Už na tiskové konferenci Primy v roce 2021, kde se seriál Dvojka na zabití představoval, bylo zřejmé, že to mezi hlavními představiteli jiskří nejenom před kamerou, ale i ve skutečnosti. Tehdy Sara přiznala rozchod s fotbalistou Václavem Černým, za kterým létala do Holandska, a až podezřele pěla ódy na Jakuba Prachaře.

Kuba je chytrý, zábavný, jsem ráda, že s ním mohu natáčet,“ řekla Blesku okatá brunetka. Na tiskovce se chovali jako kolegové, když ale začala afterparty, zábrany odhodili a v přítmí baru se k sobě tiskli a líbali. Oba dva byli uvolnění a bylo vidět, že je jim spolu až moc dobře. Kuba se smál na celé kolo... 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře Markéta Reinischová

Netrvalo dlouho a zamilovaný pár se začal objevovat na veřejnosti. Láska jim kvete dodnes, a navíc se diváci dočkají další řady kriminálního seriálu, kde Kuba hraje ironického detektiva Martina Rykla a Sara slušnou vyšetřovatelku Karolínu Světlou.

Začínáme,“ pochlubila se Sandeva společnou fotkou na sociální síti. Podle reakcí je jasné, že fanoušci seriálu se už nemohou dočkat.

Fotogalerie
60 fotografií